средно Степен на сложност
- Време за подготовка
Подготовка
Стъпка: 1 / 8

Измийте месото, подсушете чрез попиване и запържете в горещо олио, в тенджера, от всички страни. Разполовете лука, обелете целината и морковите и добавете зеленчуците. Залейте с около 1,5 л вода и сложете да заври. След това, намалете температурата и оставете да къкри на тих огън около 2 часа.

Стъпка: 2 / 8

Обелете чесъна и джинджифила и нарежете на шайби.

Стъпка: 3 / 8

Добавете към месото двата продукта със синапено семе, канела и звездовиден анасон, след около 1 час.

Стъпка: 4 / 8

Прецедете супата през фина цедка, извадете месото, морковите и целината. Нарежете морковите и целината на парчета с удобен размер.

Стъпка: 5 / 8

Отделете месото от костта и нарежете на парчета.

Стъпка: 6 / 8

Подгответе мента, босилек, лаймове, чилита и кълнове. Измийте лаймовете, подсушете и нарежете на четири. Измийте чилитата, разполовете, отстранете семките и нарежете, по дължина, на тънки ивици. Изплакнете кълновете и оставете да се отцедят. Изплакнете билките, подсушете чрез оттръскване и свалете от клонките. Напълнете продуктите в плоски съдове и поставете върху масата за хранене.

Стъпка: 7 / 8

Пригответе пастата в подсолена вода, според указанието на опаковката, след това оставете да се отцеди. Измийте пресния лук, почистете и нарежете на ситно.

Стъпка: 8 / 8

Сложете събрания в съд бульон да заври и подправете със соев сос, черен пипер и сок от лайм. Сложете в плоски съдове пастата, месото, морковите, целината, пресния лук и листата от кориандър. Малко преди сервирането, сипете отгоре бульона. Сервирайте и останалите продукти.

// Принтирай