Днес, един от мега трендовете на нашето време е индивидуализирането на различните продукти, част от личния стил на живот на всеки от нас. Проектът “Design your fridge – MyStyle” ще предостави на клиентите на домакински уреди Либхер уникалната възможност да създадат свой собствен дизайн на хладилника си – според техните собствени изсиквания и вкус. Всичко това ще бъде възможно чрез онлайн конфигуратор, който беше показан по време на IFA 2017 в Берлин.


Независимо дали става дума за хоби, за подарък или пък за дизайнерски проект на кухня, чрез възможностите на “Design your fridge – MyStyle” скоро ще може да приложите фантазията си върху хладилника си Либхер. Ще може да конфигурирате хладилника си според вашите изисквания – точно както бихте конфигурирали новия автомобил, който се каните да си поръчате. Лесният за използване онлайн конфигуратор ще предостави на нашите клиенти възможност да избират цветовете и материалите на корпуса например. Дори и функциите на интериора на уреда.

Освен това ще можете да избирате от широк спектър от изображения, снимки и дизайни или да използвате ваши собствени снимки при проектирането на вашия уникален дизайнерски хладилник.

Всичко това означава, че единственото ограничение при проектирането на външния вид на уреда ще е собственото ви въображение. Цените на всички налични функции и дизайни ще са включени в конфигуратора – така ще следите цената на охладителя по време на неговото конфигуриране.

Конфигуратора на Либхер: 3D проектиране и много опции


По време на IFA 2017 ще бъдат представени възможностите на тази нова услуга чрез забавни видеа, които ще демонстрират например: какви видове врати може да избирате, какви характеристики на интериора може да променяте, как да „облечете“ уреда с любимата ви снимка и други.

Какво мислите за тази иновация, която тепърва предстои? Споделете в коментарите: