Liebherr, specialistul în industria frigiderelor și congelatoarelor, te întâmpină cu o campanie de extragaranție pentru a oferi protecție aparatelor frigorifice din casa ta și bineînțeles, pentru că meriți să fii relaxat! Bucură-te ani în șir de calitatea superioară, designul modern și performanța remarcabilă a aparatelor frigorifice Liebherr.

Toate produsele de uz casnic Liebherr, cu excepția celor încorporabile, achiziționate în perioada 01 Aprilie – 31 August 2017 beneficiază de 6 ani garanție.
MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

În perioada 01 Aprilie – 31 August 2017, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra). Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare astfel:

Prin telefon: 0799 995 995
Prin email: [email protected]

Veți primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului. Activarea garanției extinse se poate realiza în maxim 21 de zile, de la data achiziționării produsului, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 4 ani.

Pentru detalii accesează link-ul: www.liebherr-electrocasnice.ro.