6_ani_garantie

Ne bazăm pe cei peste 60 ani de experiență în domeniu și credem în calitatea și durabilitatea produselor Liebherr. Suntem mândri că aparatele noastre sunt prezente în multe din casele din România și vom continua să construim o relație solidă bazată pe încredere. Calitatea germană Liebherr este recunoscută de către consumatori punând la dispoziție produse calitative, fiabile, inovative, cu tehnologii de ultimă generație și funcții eficiente.

Astfel, Liebherr, specialistul de înaltă clasă în industria frigiderelor şi congelatoarelor, vine în întâmpinarea clienților cu o super campanie de extragaranție: 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra).

Campania este valabilă în perioada 01 iulie – 31 august 2015, la nivel naţional, în magazinele care comercializează produse Liebherr. Vor intra în promoţie toate produsele frigorifice Liebherr, cu excepția modelelor CTP 2521, CTPsl 2521, CTPsl 2541, CTP2921, CTPsl 2921.

MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

În perioada 01 iulie – 31 august 2015, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra). Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare comunicat astfel:

Veți primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului. Activarea garanției extinse se poate realiza în maxim 21 de zile, de la data achiziționării produsului, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 4 ani.

Pentru detalii accesează link-ul: www.liebherr-electrocasnice.ro

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!