iasi

Adevărații cunoscători știu că un vin bun nu se păstrează în debara, expus pe etajeră în living sau în frigider, pentru a nu-și pierde calitățile fine pentru care este apreciat. Vinul de calitate se păstrează la o temperatură constantă, în anumite condiții pe care numai o vitrină frigorifică specială pentru vinuri le poate oferi. Mai mult, o vitrină cu un design elegant, ce înnobilează încăperea în care este amplasată, poate deveni expresia unei adevărate pasiuni pentru vinuri și un punct de interes al întregii case.

Liebherr a fost alături de Nobilia, unul dintre cei mai mari producători de mobilier de bucătărie din lume, la lansarea colecției de mobilier 2016. Evenimentul a avut loc duminică, 22 Noiembrie, la Iaşi, în showroom-ul din Era Park.

Mihai Chelba

Mihai Chelba, Director Comercial Marelvi susține un discurs despre tehnologiile produselor Liebherr

Produsele frigorifice Liebherr au fost în centrul atenției celor peste 60 participanți la eveniment. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă pâna în cele mai mici detalii, display-ul și comenzile digitale și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre subiectele abordate de Mihai Chelba, Director Comercial Marelvi.

Liebherr devenit deja un reper pentru pasionții de vin datorită răcitoarelor cu caracteristici speciale, care asigură climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constantă, calitatea optimă a aerului, umiditate ridicată, poziție corectă a sticlelor și protecție UV potrivită.– subiect abordat de Sergiu Nedelea, reprezentant al Legatului Cavaleresc din Bucureşti- Ordinul Cavalerilor Vinului European.

Toate beneficiile tehnologiilor cu care sunt dotate vitrinele de vinuri Liebherr au fost evidențiate la degustarea susținuță în finalul discursului de Sergiu Nedelea. Sistemele electronice de control precise Liebherr și tehnologiile avansate de condiţionare a aerului garantează menținerea unei temperatură constantă în interior, simulând condițiile ideale dintr-o cramă de vin.

Pentru a selecta un produs din gama noastră de vitrine de vinuri accesați: www.liebherr-electrocasnice.ro

Dacă ai alte întrebări scrieți-ne! Folosiți funcția comentariu de mai jos și intrați în discuții cu noi pe Facebook!