Kies je voor een Liebherr koelkast, vriezer of wijnkast? Dan is het goed om te weten dat je dan ook kunt rekenen op uitstekende garantie en de beste service.

Liebherr is al meer dan 60 jaar de specialist op het gebied van koel- en vriesapparatuur.  Vanaf het eerste moment van productdesign en technische ontwikkeling focussen we ons op het fabriceren van apparaten met de hoogste kwaliteit. Daarom vinden we het belangrijk dat je naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling ook kunt rekenen op uitstekende garantie. Want ondanks onze uiterste zorg en aandacht tijdens de productie en het testen van onze apparaten, kan er weleens een storing in een apparaat ontstaan.

7 jaar zekerheid van Liebherr

Uniek: 7 jaar zekerheid op elke Liebherr koelkast, vriezer of wijnkast

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid, zowel inbouwapparaten als vrijstaande apparaten. Dit betekent dat je in het geval van een storing tot en met het zevende jaar garantie hebt op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar betaal je alleen de voorrijkosten.

De voordelen van 7 jaar zekerheid

✔   Het aanmelden voor 7 jaar zekerheid is gratis.

✔   Van het derde tot en met het zevende jaar nemen wij in het geval van een storing alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor onze rekening.

✔   Onze serviceafdeling weet precies welk apparaat (of apparaten) je thuis hebt staan. Als er onverhoopt een storing is ontstaan hoef je niet op zoek te gaan naar het model- en serienummer of de aankoopfactuur. Handig!

✔   Een eventuele storing wordt altijd hersteld door een Liebherr servicemonteur, deze kennen jouw koelkast, vriezer of wijnkast immers het beste! Bovendien behoud je bij een reparatie altijd je garantie.

Snel en eenvoudig aanmelden

Je kunt je Liebherr apparaat heel eenvoudig aanmelden op liebherr-home.nl. Zorg ervoor dat je het serienummer van het apparaat en een foto, scan of PDF van de aankoopfactuur bij de hand hebt. Het serienummer vind je op het typeplaatje op de linker binnenwand van het apparaat. Heb je een SmartDevice geschikte Liebherr? Dan kun je het serienummer ook op het display en in de app vinden.

Meer informatie

Meer informatie en de voorwaarden vind je op onze website.

 

Heb je vragen over garantie? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook