De zomer staat voor de deur en daarom geven wij in juni en juli een aardbei luchtbed cadeau wanneer je kiest voor een Liebherr koelkast met BioFresh!

Levensgroot aardbei luchtbed

Dit aardbei luchtbed is maar liefst 168 x 142 cm groot en is een echte must-have voor de zomer! Het luchtbed is gemaakt van stevig vinyl en dankzij de twee handvatten neem je hem makkelijk mee en klim je er zo op vanuit het water.

Je krijgt hem gratis wanneer je tussen 1 juni en 31 juli 2019 kiest voor een vrijstaande  koel/vriescombinatie, koelkast of side-by-side met BioFresh. Het enige wat je moet doen is je aankoop registreren op de actiepagina op koelen.nl.

Een lijst met alle deelnemende actiemodellen vind je op deze pagina. De actie geldt uitsluitend op deze modellen!

Langer vers met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak veel langer dan in het normale koeldeel.

Wist je bijvoorbeeld dat je met BioFresh aardbeien 7 dagen vers kunt houden? Dat is maar liefst 4 dagen langer dan in een gewoon koelgedeelte! Kropsla 13 dagen, appels zijn tot 80 dagen te bewaren en Parmezaan blijft wel 110 dagen goed.

Besparen door minder weg te gooien

Van al het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen bewaard worden in een koelkast met BioFresh blijven ze langer goed en hoef je minder weg te gooien. Zo kun je naar schatting zo’n € 150 per jaar besparen!

Meer informatie en aanmelden

Op de speciale actiepagina op de Liebherr website vind je alles over deze actie en kun je jouw aankoop registreren.

 

Heb je vragen over deze actie of over BioFresh? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.