extragarantie_liebherr_noiembrie

Dezvoltarea continuă a produselor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr. Astfel, bazându-ne pe calitatea de înaltă clasă dăm startul unei noi campanii de extragaranție.

Toate produsele Liebherr achiziționate în perioada 1 Noiembrie – 31 decembrie 2016 beneficiază de 6 ani garanție. Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

În perioada 1 Noiembrie – 31 decembrie 2016, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani + 2 ani extra). Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare comunicat astfel:

Prin telefon: 0799 995 995
Prin email: [email protected]

Veți primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului. Activarea garanției extinse se poate realiza în maxim 21 de zile, de la data achiziționării produsului, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 4 ani.

Pentru detalii accesează link-ul: www.liebherr-electrocasnice.ro