Al cui este acest lapte acrit din frigider? Cine a lăsat sucul deschis? Cine nu a închis ușa frigiderului? A cui este această bucată de tort, pot s-o mănânc eu?

Vă sună cunoscut? Acestea sunt unele din cele mai des auzite fraze despre frigider.

 

Dacă aveți unul de utilizare comună, atunci fără îndoială, aveți o experiență vastă în cel puțin unul dintre următoarele cazuri : mâncare utitată ( probabil de la prânzul de bufet de anul trecut); cutii de mâncare cu dimensiunile unui vehicul mic, care sunt pline cu două lunguri de supă, dar care ocupă rafturi întregi; aceea salată la care v-ați uitat cu o privere nemâncată – stricată!; și acel miros care vă face să vă gândiți la lucrurile din viață de fiecare dată când deschideți ușile acestui „sertar al ororilor”.

În următoarele randuri vă vom prezenta 6 trucuri  despre cum să întrețineți frigiderul de la boirou și în ce mod să utilizați spațiul lui rațional.

 

#1.  Tratați locul din frigider ca  un loc de parcare

Monica păstrează salata ei într-o cutiuță mică, în timp ce Gabriela din celălalt departament umple frigiderul cu mâncare suficientă pentru a supraviețui primei săptămâni de apocalipsă zombie.

Fiți ca Monica! Cu excepția, dacă nu cumpărați mâncare pentru toți de la birou- atunci vă veți  transforma în erou pentru colegii dvs, sau dacă cumva nu sunteți siguri că într-adevăr nu vine apocalipsa de zombie.

După ce excludem aceste două cazuri, este absolut inutil să umpleți toate rafturile, fiecare are dreputul la un spațiu din frigider.

#2. Sfat 2. Curățați după dvs.

Nimeni nu se va supara dacă vărsați sau scăpați ceva – se întămplă oricui.
Agravarea relației apare atunci când credeți că altcineva este obligat să curețe după Dvs.

Curățați și nu vă așteptați  la vreun coleg „curajos” să termine ” munca murdară”   – probabil după ce curăța, el va rămâne dezgustat de noua formă de viață care apare în frigider.

#3.  Funcția ”autocurățare” nu există

Chiar dacă multe modele Liebherr se pot dezgheța singure, datorita funcției NoFrost, dar totuși nici aceste modele nu au funcția ”autocurățare”. Totul în frigider arată atât de bine, de curat și aranjat, deoarce cineva a avut grijă de acesta.

Deși de fiecare dată aceeași persoană de la birou și-a asumat sarcina dificilă de a curăța tot timpul ca să nu se creze tensiune inutilă, faceți- vă un program lunar pentru curățare.
În acest fel, fiecare își va asuma responsibilitatea și va înțelege importanța unui spațiu suficient.

Noi, bineînțeles, vom continua să lucrăm la invenția funcției pentru ”autocurățare ”. Pe cuvânt!

 

#4.  La revedere mâncare abandonată!

Frigiderul de la birou nu este mașina timpului.

Si totuși, nu putem să nu ne punem întrebarea ce experiment se petrece în cutia din spate pe rafutl superior? Probabil este un adevărat pericol pentru sănătate. De aceea, introduceți următoarea regulă: fiecare mâncare abandonată trebuie aruncată cât se poate de repede. Empatizăm cu dvs!   Înlegem că stresul la locul de muncă uneori vă epuizează, dar nu vă suparați dacă cutia dvs unică la puncte colorate sfârșește în coșul de gunoi pentru că este plină de bacterii.

#5. Fiți generoși în momentul potrivit!

Ați luat resturile de la aceea cină minunată de aseară, dar în pauză de prânz , vă hotărâți să mergeți până la localul de lângă locul de muncă. Și ca să nu începeți să dezvoltați forme noi de viață în frigider din cauza mâncării nemâncate, simplu oferiți s-o împărțiți cu colegii dvs în pauza de după-amiază sau luați-o înapoi acasă.

#6.  Curățarea frigiderului să fie un lucru distractiv

Puteți lipi bilețele amuzante pe ușa frigiderului.

Puteți vă ridicați mânicele și să scrieți o listă de penalități amuzante pentru cine nu respectă regulile de curățare. Persoanele care nu încalca regula atunci când folosesc frigiderul, vor fi obligați să plătească pentru următoarea cafea sau gogoașă , să facă rondul biroului de 3 ori ( dacă lucrați în fabirca Liebherr, vă garantăm că cu această regulă, nu vă veți permite să sariți curățarea) sau imediat să curățe frigiderul. Angajatul care respectă cu strictețe regulile, pe de altă parte, va fi recompensat cu o mâncare preferată sau va ocupa mai mult spațiu în frigider.

Într-unul din birourile lui Liebherr, din care scriu în acest moment, problemele sunt puține- utilizăm dispozitivul cu tehnologia BioFresh, care are grijă de prospețimea ultra-lungă a produselor noastre, avem și sistemul NoFros și din cauza lui nu este nevoie să dezghețăm frigiderul. Acest lucru cu siguranță ne ajută foarte mult, dar fără regulile menționate deja, nu se poate. Și le respectăm!

Vă așteptăm la discuția ca să îmbogățim tehnicile pentru tratarea frigiderului comun.