HydroSafe_BioFresh-Plus_top

Ne dorim să mâncăm sănătos, gustos, să ne bucurăm de alimente pline de vitamine și ne place să oferim celor dragi preparate savuroase și proaspete. Unul dintre cei mai importanți factori în păstrarea prospețimii, a gustului și a vitaminelor din alimente este modul cum au fost păstrate în frigider. Un bun motiv să vă decideți pentru BioFresh de la Liebherr.

Iată în continuare 5 lucruri pe care trebuie să le știm despre menținerea calității alimentelor:

  1. Există un set de condiții ideale de păstrare a alimentelor. La o temperatură puțin peste 0° C și o umiditate de peste 90%, fructele și legumele își păstrează vitaminele, aroma și aspectul apetisant pentru o perioadă de trei ori mai lungă. Îndeplinind aceste condiții, sertarele etanșe BioFresh ale frigiderelor Liebherr garantează un climat perfect pentru o prospețime păstrată pentru mai mult timp.

 

  1. Diversele tipuri de alimente au nevoie de condiții diferite pentru a se păstra proaspete. De aceea, tehnologia BioFresh oferă prospețime pe măsură: sertarul DrySafe, cu umiditate scăzută, este ideal pentru păstrarea cărnii, a peștelui și a produselor lactate. Fructele și legumele se păstrează în sertarul HydroSafe, la umiditate ridicată.

 

  1. E bine să fim atenți la modul cum păstrăm alimentele, pentru a menține calitățile intacte. Prin păstrarea tradițională, multe vitamine și minerale, și, nu în cele din urmă, aroma și textura – așa cum este cazul căpșunilor – sunt distruse. Alimentele depozitate în zona BioFresh rămân proaspete pentru mai mult timp:
biofresh full
  1. Consistența și procentul de vitamine se pot păstra mult mai mult timp! Hrana noastră conține peste 80% apă. În timpul depozitării, fructele și legumele ”respiră” aer și ”transpiră” apă. BioFresh reduce procentul de deshidratare a fructelor și legumelor cu aproximativ 70% față de depozitarea într-un frigider obișnuit. De asemenea, procentul de vitamina C este mai ridicat cu 92% în medie.

 

  1. Alimentele bine păstrate aduc mai multe avantaje:
  • Vei face cumpărături mult mai rar, datorită perioadei mai lungi de menținere a prospețimii.
  • Mai puține alimente alterate înseamnă mai puține alimente risipite.
  • Vitaminele sănătoase din fructe și legume, dar și aroma, gustul și calitatea produselor lactate se păstrează perfect.

 

Așadar, pe lângă faptul că prospețimea alimentelor se păstrează pe o perioadă mult mai îndelungată, vom avea parte de ingrediente de calitate, pline de minerale și vitamine, pentru o bucurie deplină a meselor de acasă.

Descoperă mai multe despre BioFresh în acest video:

 Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!