Calitatea și prospețimea alimentelor sunt esențiale pentru sănătate și bunăstare. Natura oferă un spectru perfect de nutrienți: vitamine, minerale și macronutrienți, cum ar fi carbohidrații care dau energie, stimulează rezistența și îmbunătățesc starea de spirit. Atunci când sunt păstrate la temperatura și umiditatea potrivite, alimentele își păstrează prospețimea și aroma delicioasă pentru mult mai mult timp.

 

După o zi lungă de lucru, aveți nevoie de o gustare rapidă și asta obțineți cu fructe proaspete, o salată crocantă sau o porție gustoasă de legume! Mai mult, nu numai că sunt delicatese rapide și gustoase, ci îți și îmbunătățesc starea de spirit! Cu toate acestea, pentru a păstra vitaminele și substanțele nutritive pe care le conțin, veți avea nevoie de mediul de depozitare potrivit acasă. Perioada de valabilitate a alimentelor este determinată mai întâi de prospețimea lor, apoi de temperatura și umiditatea la care sunt depozitate. Din acest motiv, Liebherr a dezvoltat tehnologia BioFresh, care păstrează alimente la puțin peste 0°C, cu ajutorul aparatelor electrice de înaltă precizie.

Compartimente BioFresh Liebherr

Umiditate specifică pentru alimente specifice.

Reglarea umidității în sertarele BioFresh face posibilă setarea individuală a umidității în DrySafes sau HydroSafes.

DrySafes cu umiditate scăzută (climat uscat) este ideal pentru păstrarea cărnii, peștelui și a produselor lactate. Când glisorul este deschis, umiditatea scade și frigiderul BioFresh devine DrySafe. Atunci când sunt depozitate în acest mediu relativ uscat, aceste produse își păstrează aroma mult mai mult timp decât într-un compartiment de frigider standard. De exemplu, carnea de vită, vânatul, mielul, carnea de porc și carnea de vită pot fi păstrate până la 7 zile, comparativ cu 1 zi în cazul compartimentului unui frigider standard.

De asemenea, fructele și legumele sunt depozitate în mod optim, despachetate, în BioFresh HydroSafe. Fructele și legumele au un conținut ridicat de apă, iar acest lucru trebuie menținut în timpul depozitării. Când HydroSafe este umplut compact, se creează un mediu cu un nivel de umiditate de până la 90%, astfel încât umezeala din alimente este menținută, iar acestea rămân fragede și proaspete mult mai mult timp.

Aplicația Liebherr BioFresh

Aplicația BioFresh oferă o mulțime de informații utile despre alimente și depozitarea acestora, cum ar fi conținutul de vitamine și comparațiile de valabilitate pentru refrigerarea convențională versus depozitarea BioFresh. Accesarea informațiilor nutriționale despre fructe, legume, carne, pește și produse lactate nu a fost niciodată atât de ușoară; conținutul de vitamine și minerale al 130 de alimente diferite poate fi vizualizat prin simpla atingere a ecranului și puteți căuta alimente sau produse preferate care conțin anumite vitamine.