BluPerformance

Secretul despre noua gamă de electrocasnice BluPerformance de la Liebehrr a fost împărtășit. Această gamă este în totalitate nouă; oferă capacitate netă mai mare, eficiență energetică ridicată, performanță îmbunătățită, zgomot redus, design exclusivist, adica în total un confort zilnic sporit. Citiți în continuare pentru a descoperi și mai multe avantaje ale gamei BluPerformance.

Un lucru este sigur: BluPerformance va revoluționa piața frigiderelor și congelatoarelor! Cu siguranță această generație nouă de aparate frigorifice vă va impresiona și inspira!

Toate aparatele din gama BluPerformance sunt extrem de eficiente energetic, clasându-se în standardele A+++ sau A+++/-20%. Modelele A+++/-20% chiar depășesc standardul de A+++ cu 20%! BluPerformance reprezintă o nouă dimensiune și din punct de vedere al prospețimii și calității alimentelor. Materialele de calitate superioară, fabricația perfectă până la cele mai mici detalii, confortul superior și panourile de comandă tactile fac ca aparatele frigorifice din această gamă să fie cu adevărat inovative. Toată tehnologia de refrigerare este integrată compact în baza aparatului, astfel fiind eliberat mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Această tehnologie de refigerare, împreună cu compresoarele montate special, ajută modelele BluPerformance să fie foarte silențioase în timpul funcționării. Un device opțional numit SmartDeviceBox oferă posibilitatea de a integra aparatele frigorifice în smart homes (case inteligente) prin WLAN. În acest mod aparatele din gama BluPerformance pot fi controlate cu ușurință de pe dispozitive mobile – chiar și atunci când sunteți plecat în concedii.

Prospețime îndelungată: BioFresh

BioFresh Bluperformance

Aparatele frigorifice cu BioFresh din gama BluPerformance sunt dotate cu sertare Biofresh semnificativ mai mari. În gama Premium, toate compartimentele se pot seta flexibil între HydroSafe (umiditate ridicată) sau DrySafe(umiditate scăzută) prin intermediul panoului de control al umidității. Sertarele BioFresh sunt extensibile în totalitate, deschiderea și închiderea făcându-se cu ușurință chiar și atunci când sunt pline în totalitate. De asemenea, ele sunt complet detașabile. Sertarele BioFresh ale aparatelor din gama Premium sunt dotate cu un sistem automat de retractare și de închidere amortizată. Iluminarea LED integrată, poziționată separatorul compartimentului BioFresh, furnizează o iluminare perfectă a sertarelor.

Slider_BioFresh_light_Liebherr

Design și caracteristici interioare:

Slider_interior_design_Liebherr

Când  proiectăm aparatele, noi urmăm un principiu clasic: ”design-ul urmează funcționalitatea”. Obiectivul este să facem tehnologia de refrigere eficientă perceptibilă prin designul exterior. Design-ul nostru fără vârstă HardLine, cu linii clare și minimaliste, asigură standardul de vedetă în orice bucătărie sau încăpere a aparatelor noastre. Balamalele integrate ajută la aspectul premium, iar mânerul ergonomic corespunde excelent design-ului HardLine. Deschiderea ușii se face foarte comod și simplu cu ajutorul mecanismului de deschidere integrat în mâner.

Slider_handle_open_Liebherr

Interiorul oferă un VarioSafe – soluția perfectă de depozitare pentru alimente mai mici, pachete și borcane – și fitting-uri GlassLine de calitate premium, ce asigură o vedere clară și organizată a alimentelor depozitate. Iluminarea LED din tavan asigură o luminare perfectă a întregului interior. Aparatele Premium dotate cu BioFresh prezintă și iluminare LED integrată în separator, ceea ce produce o iluminare perfectă și o prezentare superbă a alimentelor. Sertarele din compartimentul congelator sunt iluminate optim de deasupra prin intermediul luminii LED de sub compartimentul frigider. Datorită tehnologiei de refrigerare integrate în baza aparatului, nu mai este necesar un condensator în spatele aparatului. Mânerele de transport sunt integrate în partea de sus a aparatului (spre spate) pentru a ușura mutarea și repoziționarea aparatului.

 Părțile electronice:

Display-ul color TFT de 7” , de rezoluție înaltă și contrast ridicat este integrat în ușă, oferind opțiuni individuale mulțumită sistemului de navigare intuitiv și ușor de utilizat. Aparatele pot fi adaptate diferitelor cerințe ale clienților folosind programe predefinite precum EnergySaver, MaxPerformance, Party or Holiday, asigurând astfel o depozitare optimă a alimentelor.  Alarmele, mesaje de alertă și reminderele sunt niște funcții ce asigură o securitate suplimentară pentru alimentele depozitate. SmartDeviceBox permite legarea în rețea cu SmartHome, precum și diagnoză de la distanță prin serviciul clienți Liebherr, în caz de defecțiune.

touch_screen

SmartDeviceBox:

SmartDeviceBox este o soluție convenabilă pentru conectarea la rețea a aparatelor și oferă acces la SmartHomePlus, SafetyPlus și ServicePlus – sisteme Liebherr ce asigură o securitate mai mare, service și confort. SmartDeviceBox face posibilă conectarea frigiderelor compatibile SmartDevice la dispozitive mobile, pentru un management simplu și fiabil. SmartDeviceBox poate fi folosit pentru a obține mesaje de status și alarme de la frigider și pentru a configura setările aparatului. Mai multe informații găsiți la: www.smartdevice.liebherr.com

Filtru FreshAir cu cărbune activ:

filtru cu cărbune activ FreshAir

În toate aparatele din gama BluPerformance se găsește un filtru FreshAir. Filtrul FreshAir cu cărbune activ integrat în ventilator purifică aerul care circulă și captează mirosurile pentru a asigura o calitate optimă a aerului. O funcție convenabilă de reminder de pe panoul electronic indică momentul când este necesar un schimb de filtru.

Deci, după cum ați citit, sunt foarte multe motive ca să fiți entuziasmați de noua gamă de frigidere și congelatoare BluPerformance de la Liebehrr!

Ce părere aveți despre noua gamă BluPerformance?  Înscrieți-vă gratuit la newsletterul nostru și veți primi pe mail cele mai noi postări! Dacă mai aveți întrebări vă invităm să adăugați un comentariu sau să participați la discuțiile noastre de pe Facebook.