Calitate excepțională. Design clasic. Inovații moderne. În ceea ce privește răcorirea, Liebherr este sinonim cu realizări mari. Ca lider industrial , este responsabilitatea noastră să gasim și să dezvoltăm idei noi pentru păstrarea prospețimii alimentelor, pentru îmbunătățirea funcționalității aparatului, precum și pentru creșterea eficienței energetice.

 

Vă prezentăm BluPerformance de la Liebherr , o nouă generație de aparate de răcire independente, care se caracterizează cu  materiale de înaltă calitate, fabricare impecabilă în orice detaliu și control electronic precis al senzorului. Intotdeuna un design elegant, datorita carcasei din oțel inoxidabil, modelele BluPerformance , au deasemenea și tehnologia BioFresh, pentru o prospețime mai lungă a alimentelor, IceMaker automat și SoftSystem inovatim, pentru închiderea fină a ușilor.

Tehnologie inovatoare de frigidere

Tehnologia inovatoare de frigidere în gama noastră BluPerformance este complet intregrată și este baza aparatelor Liebherr. Prin deplasarea atât a condensatorului în partea din spate a aparatului, cât și a tavii de evaporare a compresorului, se obține cea mai mare capacitate netă posibilă. Aceste modele sunt echipate cu compresoare de eficiență înaltă și controale electronice nou proiectate, de precizie.

Rezultatul final?  O gamă absolut nouă de frigidere ultra-eficiente din punct de vedere energetic!

Simțiți o prospețime super cu BioFresh

Nu este importantă numai estetica frigiderului dvs , ci și productuvitatea lui, iar calitatea și prospețimea alimentelor sunt cheia pentru o sănătate bună. Atunci când se depozitează la o temperatură și umiditate corespunzătoare, alimentele își păstrează gustul prospețimii și aromei pentru o perioadă de timp mai lungă. Cu tehnologia  Liebherr , temeperatura din dulapul BioFresh este puțin peste congelare , iar fiecare sertar se poate regla individual ca să se asigure o umiditate perfectă și mediu pentru diferite tipuri de alimente.

Display cu senzor:  O gamă largă de funcții

Display-ul nostru cu senzor de2.4 ” într-o culoare neagră elegantă, vă permite să controlați separat temperatura din frigider și congelator, precum si să activați o gamă largă de funcții. De exemplu, SuperCool pentru răcire rapidă sau SuperFrost pentru o congelare rapidă.

Închidere delicată a ușilor cu SoftSytem

AparateleBluPerformance sunt echipate cu un mecanism de înaltă calitate pentru o închidere usoara. Acest lucru nu garantează numai că ușa frigiderului se închide automat, dacă cumva nu ați închis-o bine, dar de asemenea, asigură o mișcare delicată, sigură și fără zgomot chiar dacă rafturile din interiorul lui sunt pline cu alimente.

Descoperiți BluPerformance de la Liebherr

SBSes 8496: Câștigător al prestigiosului premiu german de design pentru anul 2019, acest model atrăgător  se poate lauda cu o serie de soluții inovatoare și șase zone climatice diferite.  Dar lucrul, care de fapt îl face cel mai unic, este compartimentul dublu pentru vin cu două zone de temperatură!  Bucurați-vă de o prospețime suplimentară cuBioFresh, care include sertare multifuncționale pentru pește și produse de fructe de mare.

SBSes 8483:Combinație de frigider și încă un frigider asigură mult spațiu pentru depozitarea produselor  și  alimentelor proaspete. Modelul este echipat cu tehnologiaBioFresh pentru o prospețime suplimentară în timpul depozitării.

 

SBSes 8773:Combinație care include congelator și frigider este ideală pentru gospodăriile care preferă mai mult spațiu pentru produsele congelate. Tehnologia BioFresh menține calitatea și prospețimea alimentelor și produsele pentru o perioadă de timp mai lungă.