BioFresh-Plus, cu comenzi electronice separate, oferă o reglare flexibilă și precisă a temperaturii la 0°C, -2°C sau 6°C, astfel încât să puteți menține proaspete produse lactate, pește, carne, fructe și legume.

Pe blogul nostru menționăm frecvent BioFresh și numeroasele sale beneficii. Această tehnologie unică și sofisticată permite ca mâncarea să fie păstrată proaspătă pentru mult mai mult timp decât era posibil, la o temperatură de aproximativ 0°C. Peștele, carnea, brânza, fructele, fructele tropicale și legumele pot fi depozitate în mediul care li se potrivește cel mai bine, fie că este în DrySafe sau în HydroSafe, iar cursorul vă permite să ajustați nivelul de umiditate în funcție de alimentele stocate.

 Peștele și fructele de mare sunt stocate optim la -2°C

 

Cu toate acestea, BioFresh-Plus oferă o capacitate de stocare și mai versatilă: având comenzi electronice separate, temperatura din compartimentul superior BioFresh poate fi reglată în funcție de produsele stocate și preferințe. De exemplu, dacă doriți să depozitați pește sau fructe de mare, temperatura poate fi redusă la -2°C la apăsarea unui buton, dublând astfel timpul de păstrare.

Dar de ce -2°C? Ei bine, atunci când peștele este prins, acesta este răcit rapid și depozitat pe navă într-un amestec de apă sărată și gheață la aproximativ -2°C, iar studiile realizate de Institutul Max Rubner din Hamburg au confirmat că acest lucru prelungește termenul de valabilitate al peștelui.

 

Trebuie să păstrați fructele tropicale în compartimentul BioFresh-Plus? Pur și simplu apăsați butonul 6°C.

Pe de altă parte, dacă doriți să păstrați fructele tropicale în compartimentul BioFresh, setați temperatura la 6°C și creșteți nivelul de umiditate, deoarece acest lucru va crea climatul de depozitare cel mai potrivit. Are sens – la urma urmei, fructele tropicale provin din climat cald și, prin urmare, sunt extrem de sensibile la temperaturi scăzute. Sau, dacă depozitați produse lactate și carne, veți vedea că acestea se păstrează cel mai bine când sunt depozitate în DrySafe la 0°C și umiditate scăzută.

Aparate cu BioFresh-Plus:

CBNPes 5167

CBNPes 3967

Dacă sunteți în căutarea condițiilor ideale de depozitare potrivite pentru anumite tipuri de alimente, BioFresh-Plus este tehnologia perfectă pentru dvs.