„Calitate, design și inovație” este motto-ul Liebherr, iar noua gamă exclusivă de produse din inox negru subliniază angajamentul nostru continuu de a-l atinge.

 

Dacă ați analizat vreodată o broșură sau un catalog Liebherr, probabil că sunteți deja familiarizați cu termenul inox negru sau oțel negru:

„Inoxul negru este un oțel inoxidabil negru impresionant din punct de vedere vizual și foarte atractiv. Combinat cu inoxul SmartSteel de înaltă calitate al Liebherr, inoxul negru oferă aparatelor un aspect de înaltă tehnologie, o eleganță atemporală și o adâncime excepțională. Lustruirea transversală face ca aparatele din inox negru să fie irezistibile, unice și elegante. Construcția sa reduce semnificativ amprentele digitale, atât pe uși, cât și pe laterale, ceea ce facilitează curățarea, iar probabilitatea zgârieturilor este minimă. ”

Concentrați-vă pe design


 

Frigiderele Liebherr echipate cu BlackSteel (inox negru) demonstrează o parte din viziunea lor extrem de elegantă și conduc la dezvoltarea de produse noi și inovatoare.

Liebherr dictează deseori tendințele frigiderelor: aparatele noastre au clasă, eleganță și unicitate; au o formă elegantă, frumoase în interior și în exterior. Aparatele noastre exclusive din inox negru nu sunt cu siguranță o excepție.

Mult mai mult decât un aspect bun

Model SBSbs8683

Cu inovatorul inox negru, Liebherr recreează întruchiparea modernă a inoxului inoxidabil clasic. Dispozitivele se remarcă prin culoarea lor neagră magnetică și manopera unică a stratului de acoperire. Lustruirea abilă oferă efecte vizuale remarcabile și o senzație specială de atingere. La modelele din inox negru, mecanismul brevetat pentru deschiderea ușoară a ușii este proiectat cu aluminiu suplimentar, iar designul și tehnologia au câștigat numeroase premii.

Ideea din spatele inox-ului negru

Liebherr stabilește în mod regulat noi standarde în refrigerare și congelare și creează tendințe inovatoare în gama sa de aparate cu viziuni precum CoolVision.

De exemplu, în fiecare an la expoziția IFA din Berlin, puteți asista la modul în care experimentăm cu designul, ușurința și noile abordări pentru a crea idei inspiratoare pentru produsele viitoare, deschizând oportunități în acest domeniu. În trecutul recent, ideea inoxului negru a fost prezentată ca un studiu al designului CoolVision.

Inox-ul negru transformă aparatele în adevărate completări senzaționale la bucătăriile moderne. Au proporții, stil și eleganță excelente, iar mecanismul din aluminiu pentru deschiderea ușoară a ușii este un confort suplimentar pentru clienți. Combinația fermecătoare de aluminiu și oțel inoxidabil îmbunătățește cumva magic natura unică a inox-ului negru. Este foarte impresionant și datorită acestuia, Liebherr amintește că „Calitate, design și inovație” este un trio esențial în dezvoltarea aparatelor.