Slider_Platzierungen_alleGewinner

Concursul lansat de Liebherr ”Design your Fridgel”, i-a provocat pe competitori să-și personalizeze propriul frigider și sa-și prezinte propunerea în online, pentru a fi evaluate. Ceremonia cu premii pentru cei care au obținut cele mai multe voturi a avut loc la expoziția IFA, în Berlin. Iată două dintre persoanele care s-au ascuns în spatele design-urilor câștigătoare.

design-your-fridge-winner

Câștigătoarea Sabrina G. cu designul „frigiderul telefon”. Acest design stilat al frigiderului Liebherr a fost instalat în casa Sabrinei – un frigider ce întoarce orice privire.

FDS8251

Pe locul trei s-a aflat Emanuela T., studentă la design interior, cu creația sa intitulată „Dorințe de gheață”. Aceasta este încântată de noua ei combină frigorifică, care cu siguranță o va așeza într-un loc special, în apartamentul ei.

Încă o data, echipa Liebherr ”Design your Fridge”, ar vrea să mulțumească pe această cale comunității creative din online pentru implicarea excepțională!

S-ar putea să te intereseze să știi: informații suplimentare, postări și video-uri de pe blog cu privire la competiție, acestea putând fi găsite utilizând hashtag-ul #designyourfridge, pe facebook sau Twitter. Ți-a plăcut această postare? Atunci, de ce n-ai dori un newsletter? Dacă ai alte întrebări scrieți-ne! Folosiți funcția comentariu de mai jos și intrați în discuții cu noi pe Facebook!