Stage_Freshness after defrosting

Alimentația sănătoasă este cea mai nouă tendință în arta culinară contemporană, iar o condiție esențială pentru sănătate este prospețimea produselor utilizate, păstrate în condiții optime.

Datorită tehnologiei avansate cu care sunt dotate congelatoarele Liebherr, ne putem bucura astăzi de mai multe avantaje și o experiență mai plăcută în bucătărie – fără depuneri de gheață, fără mirosuri neplăcute, cu vitaminele din fructe și legume bine conservate și economii semnificative de energie.

Iată cât timp este recomandat să depozităm alimentele în congelator pentru ca acestea să-și păstreze vitaminele, gustul și aspectul:

2-6 luni- mâncarea gătită, înghețata, mezelurile și produsele de patiserie

4-8 luni- peștele și fructele de mare, carnea de porc și vânat, ciupercile

6-12 luni- legumele, fructele, carnea de pasăre, vită și oaie

Aceste informații sunt evidențiate pe sertarele congelatoarelor închise de jur împrejur, cu suprafață frontală transparentă, foarte înalte și extractibile. Ele permit o privire de ansamblu optimă asupra alimentelor congelate și cele mai bune condiții de depozitare. Sertarele și plăcile intermediare pot fi îndepărtate. Astfel, întregul spaţiu interior poate fi utilizat ca VarioSpace şi pentru alimentele de congelat voluminoase.

Deci, acordă maximă importanță perioadei de congelare a alimentelor, este singura modalitate prin care te vei putea bucura pe deplin de calitatea și prospețimea acestora după decongelare.

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!