Slider_CUNesf3933_automaton_Liebherr

Știți la ce ne referim când vorbim despre o combină automată? La Liebherr facem diferența dintre două tipuri de combine frigorifice: cele automate și cele compuse. Vom descrie mai jos cum funcționează o combină automată.

Deci știți care este diferența dintre o combină automată și una compusă? Dacă încă nu ați răspuns ” Da, evident că știu”, atunci continuați să citiți. În esență cam așa stă treaba: la o combină automată există o zonă de temperatură și la cea compusă există două zone de temperatură. Combinele frigorifice automate au doar un singur sistem de control ce administrează compartimentele frigider și congelator, practic există doar o singură zonă de temperatură. Acest lucru înseamnă că temperatura din compartimentul frigider are o temperatură corespondentă celei din congelator, de exemplu, +5° C în frigider corespunde unei temperaturi de -18° C în congelator. Dacă modificați temperatura în frigider, va fi automat schimbată și temperatura din congelator.

În funcție de cât de mult creșteți temperatura din frigider, cu atât mai ”cald” va deveni congelatorul. Cu acest sistem, dacă plănuiți să plecați într-o vacanță de vară mai lungă și vreți să opriți frigiderul pentru a economisi energie, atunci va trebui să opriți și congelatorul. În asemenea cazuri vă recomandăm să consumați toate alimentele înainte, pentru a nu a avea surptize neplăcute la întoarcere. Combinele frigorifice automate pot avea congelatoarele sus sau jos în funcție de compartimentul frigider.

Ai vreo întrebare sau comentariu despre combinele automate? Discută-le cu noi pe Facebook sau folosește funcția de comentariu din josul paginii!