Problema frigiderului supraîncărcat

Depozitare la capacitate maximă. Frigiderul a ajuns la un punct fără cale de întoarcere. Suprasolicitat la extrem. Gândul de a deschide ușa pentru a căuta prin rafturi este copleșitor. Stiți că va trebui să țineți câteva lucruri sub braț pentru a ajunge la ceea ce căutați. Mutați alimentele ca piesele de pe o tablă de șah. Într-un final găsiți ce căutați. Dar dacă vă spunem că nu trebuie să fie așa? Poate că există alimente aflate în frigider la acest moment care pur și simplu nu trebuie să fie acolo.

SBSbs7253-20_136_M1_V2-1

E posibil ca unele obiceiuri să fie câștigate de la generații înaintea noastră. Alții ne-am creat obiceiurile noastre pe baza preferințelor personale. Dar.. trebuie să luăm în considerare cumpărarea unui frigider mai mare? Sau reconfigurăm harta creierului nostru pentru a seta ce să ținem și ce să scoatem din frigider? Noi obiceiuri pot fi cu siguranță și o opțiune mai fructuoasă pentru balanța noastră bancară.

Când vine vorba de fructe și legume, unii dintre noi pot avea idei preconcepute. Ideea e că toate trebuie să fie depozitate în frigider pentru a își menține calitatea și prospețimea. Dar nu e întotdeauna cazul. Există multe fructe și legume care pot menține o perioadă de depozitare perfect acceptabilă pe raft sau într-o fructieră.

Cum să determinați ce ar trebui sau nu ar trebui să fie stocat în frigider

Una dintre cele mai ușoare metode de a determina ce trebuie să fie și ce nu trebuie să fie în frigider este să luați exemplu de la magazinele locale. Gândiți-vă cât de multe lucruri sunt depozitate pe rafturi! Bineînțeles, dacă preferați merele sau roșiile reci, le așezați în frigider.

Pentru alte tipuri de alimente, depozitarea în frigider poate chiar să deterioreze alimentele dacă temperatura este prea joasă. De exemplu, sertarul BioFresh Liebherr se răcește la puțin peste 0°C. La această temperatură combinată cu o umiditate ridicată sau scăzută, rezultatele au arătat că mult mai multe fructe, legume, carne, pește și lactate durează mult mai mult în comparație cu refrigerarea tradițională.

Cu toate acestea, unele fructe și legume cum ar fi ananasul, avocado, dovleacul, fructele citrice, fasolele verde sau castraveții sunt sensibili la frig, astfel încât depozitarea acestora într-un sertar BioFresh la 0°C ar fi dăunătoare dezvoltării lor. Acestea sunt cel mai bine depozitate pe rafturile frigiderelor Liebehrr, într-un sertare BioFreshPlus la +6°C sau într-un vas de fructe pe masa din bucătărie. Există, de asemenea, unele alimente care, în timp ce depozitarea într-un vas pe masă este cea mai bună pentru maturare, în același timp dacă doriți să se încetinească procesul de coacere, aerul rece vă poate ajuta în acest proces.

crisper-drawers

Depozitare în frigider doar după deschidere

Multe alte produse alimentare cum ar fi conservele de legume, sticlele de sos sau borcanele cu produse marinate le puteți stoca în condiții de siguranță în cămară. Adesea pe perioade lungi de timp. Prin urmare, acest lucru poate economisi spațiu în frigider atunci când e necesar. Numai după deschidere ar trebui să plasați ce a rămas în frigider, astfel încât să împiedicați bacteriile și formarea de mucegai. Pentru alimentele conservate, ce a rămas neconsumat trebuie mutat într-un recipient etanș în suc propriu, dacă e cazul și consumat în 2-3 zile. Borcanele și sosurile pot fi depozitate în vasul lor original.

Deci, data viitoare când frigiderul dumneavoastră arată ca și cum stă să explodeze, ar trebui să aruncați o privire peste ceea ce depozitați. Gândiți-vă care produse le puteți depozita în altă parte fără a compromite calitatea lor.