Pentru foarte multe persoane din zilele noastre, gătitul pentru prieteni sau familie este mai mult decât simpla pregătire a unei mese. Timpul petrecut împreună și distracția sunt cele mai importante. Datorită acestui motiv, oamenii se concentrează tot mai mult pe tema gestionării și stocării corecte a alimentelor, iar Liebherr este partenerul perfect pentru acest subiect. Pe de o parte, acest lucru se datorează expertizei noastre în dezvoltarea aparatelor în care depozitarea alimentelor nu este numai sigură la temperaturile ideale, ci și în condiții climatice optime. Pe de altă parte, se datorează expertizei noastre în nutriție. Îmbunătățim din ce în ce mai mult această experiență cu noi funcții digitale, pentru a vă fi un sprijin de nădejde și pentru a vă oferi servicii pentru viața de zi cu zi. Vă invităm în lumea digitală Liebherr pentru a descoperi ce funcții și soluții oferim în plus față de simpla refrigerare și congelare.

Camera și aplicația pentru frigider – soluții inteligente ce simplifică viața

SmartDevice este numele ce cuprinde toate soluțiile digitale Liebherr. Printre aceste soluții se numără, de exemplu, selectarea rețetei preferate din peste 1000 rețete prin intermediul aplicației în timp ce sunteți în drum spre casă. Fie că sunteți vegetarian, vegan, vă place stilul indian sau iubiți o gamă largă de preparate din carne și pește – există câte ceva pentru fiecare. Ce ai vrea să gătești? Pui picant cu legume? Datorită camerelor pentru frigider modular integrate produse de Smarter, nu va fi nicio problemă! Camera vă va arăta direct pe telefon ce produse alimentare aveți stocate în frigider, iar apoi cumpărăturile suplimentare aproape că se fac singure. Ingredientele rețetelor sunt automat comparate cu lista produselor din frigiderul dumneavoastră, iar cee ace lipsește va fi adăugat pe lista de cumpărături. Acum nimic nu vă va sta în cale! Doriți să cumpărați și pastele preferate, precum și o sticlă aromată de vin? Le puteți oricând adăuga pe lista de cumpărături. Astfel veți avea mereu o imagine de ansamblu a produselor dumneavoastră, evitând cu succes cumpărăturile inutile sau în exces.

Apropo de vin: dacă doriți să cumpărați un anumit tip de vin și nu sunteți deplin cunoscător al lumii fascinante a vinurilor, aveți acces oricând la FreshMAG, unde vă oferim sfaturi și recomandări excelente.

FridgeCam™ (camera pentru frigider) este atașată la ușa interioară a frigiderului și vă transmite direct pe telefon produsele depozitate.

Cu FridgeCam™ (camera pentru frigider), veți ști întotdeauna ce consumabile lipsesc din frigider.

Cu aplicația SmartDevice aveți întotdeauna lista de cumpărături cu dumneavoastră. Adăugați apoi alimentele achiziționate direct pe lista de inventar.

În viitor, va fi și mai convenabil, și mai simplu. Alimentele care lipsesc vor fi comandate imediat, cu un singur click. Un serviciu de livrare vă va aduce produsele la ușă.

Apropo: aplicația SmartDevice poate fi utilizată de mai multe persoane în același timp. Întreaga familie, de exemplu, se poate conecta folosind același cont. Cumpărăturile săptămânale sunt în acest caz planificate în cel mai scurt timp. Toată lumea plasează produsele dorite în lista de cumpărături.

Scrierea listelor de cumpărături aparține trecutului de acum – aplicația SmartDevice vă permite să adăugați toate produsele alimentare dorite folosind doar un cont cu ajutorul căruia puteți accesa aplicația oriunde vă aflați.

 

Ajutoarele tale: Amazon Alexa și IFTTT

V-ați făcut cumpărăturile – de acum trebuie să așteptați la coadă pentru a plăti. Dar trebuie să puneți puiul în frigider cât mai repede posibil. Nu e nicio problemă: prin intermediul aplicației puteți active SuperCool în timp ce stați la rând. În viitor, cu ajutorul IFTTT se va activa funcția SuperCool automat când intrați în supermarket. Odată ce ați ajuns acasă, funcția SuperCool presupune depozitarea tuturor alimentelor și răcirea lor cu maximă performanță de refrigerare, fără a pierde conținutul de vitamine și nutrienți. Fanii Alexei de la Amazon își merită toți banii. De ce să nu controlați frigiderul sau congelatorul dumneavoastră pur și simplu vorbind? Doar spuneți-i Alexei ce temperature ar trebui să fie setată pe apparat și Alexa va avea grijă de aceasta – frumos și confortabil prin control vocal. Aflați mai multe despre colaborarea cu Amazon Alexa și IFTTT pe site-ul nostru.

Meniul perfect – pas cu pas

Meniul a fost selectat, alimentele și vinul preferat s-au cumpărat, totul e pregătit în frigider pentru răcirea optima. Acum e momentul să începeți pregătirea mesei: fiecare pas este explicat în aplicație. Instrucțiunile pas cu pas sunt acompaniate de imagini atractive și ajutătoare. Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Acum trebuie doar să pregătiți vesela și tacâmurile pe masă și totul e pregătit – oaspeții dumneavoastră pot ajunge.

Instrucțiunile pas cu pas fac rețetele să fie foarte ușor de urmat și preparat.

 

Puteți vedea astfel că scenariul ideal pe care l-am stabilit la început nu trebuie să fie doar o poveste frumoasă. Acest lucru se datorează faptului că în fiecare zi putem folosi soluțiile digitale pentru a simplifica viața de zi cu zi. Am pregătit deja numeroase aparate frigorifice pentru utilizarea SmartDevice și oferim aparatul potrivit pentru orice nevoie. Fiți inspirați de aparatele noastre SmartDevice:

  • Combine frigorifice
  • Frigidere
  • Side-by-Side

Un dispozitiv SmartDevice și o aplicație cu același nume vă permit să profitați și dumneavoastră de numeroasele beneficii oferite de serviciile noastre online. Contactați centrul nostru de informații pentru a afla informații despre aparatele SmartDevice.

Și pentru ca în viitor să știți mereu exact ce fel de mâncare aveți în frigider, FridgeCam (camera pentru frigider) este cu siguranță demnă de a fi luată în considerare. O puteți pre-comanda din magazinul nostru.

Începând cu toamna aceasta, vom avea disponibile și dispositive SmartDevice pentru dumneavoastră. Pur și simplu contactați-vă distribuitorul.

Dacă doriți să aflați și mai multe lucruri despre lumea digitală Liebherr, vizitați site-ul nostru dedicat pentru SmartDevice.