de_ce_liebherr

Dacă sunteți în căutare și doriți să achiziționați un nou frigider sau congelator, avem multe motive pentru care să alegeți un aparat Liebherr; vă relatăm mai jos 10 motive dintre cele mai convingătoare pentru care ar trebui să optați pentru gama Liebherr.

 

Am dori să vă ajutăm să luați decizia corectă data viitoare când vă gândiți să cumpărați un nou frigider, așa că, întrebați-vă următoarele: E doar chestiunea că vreau un frigider? Sau vreau un frigider Liebherr? Dacă răspundeți clar că doriți un frigider Liebherr, faceți o alegere excelentă, corectă și sigură – din multe puncte de vedere.

 

Vom fi primii care să admită că un aparat Liebherr ar putea costa puțin mai mult, dar în schimb, veți primi calitate remarcabilă, caracteristici atât de convenabile și un design atât de plăcut încât nu veți mai putea trăi fără Liebherr. Prin alegerea brandului Liebherr, alegeți automat promisiunea calității, designului și inovației. Dar să le luăm pe rând…

 

10 motive să alegeți Liebherr:

Peste 60 de ani de experiență în domeniul refrigerării și congelării

  1. Ca specialist în refrigerare și congelare, cu fabrici în Germania, Austria, Bulgaria și Malaysia, Liebherr a dezvoltat continuu inovații și soluții convingătoare timp de peste 60 de ani. În fiecare zi, încrederea acordată de clienți ne motivează să ne continuăm munca de a produce aparate frigorifice de înaltă calitate. Inginerii noștri nu concep astăzi un frigider, mâine un aragaz. Nu, ei sunt specialiști exact pe refrigerare, congelare și prospețime. Pasiunea împreună cu mulții ani de experiență sunt evidențiate în fiecare produs, iar asta explică de ce producătorii locali de aparate frigorifice nu au clienți atât de fideli brandului precum clienții Liebherr.

Cele mai bune materiale și componente plus piesele de schimb ce dănuiesc și 10 ani

  1. Pentru a asigura fiabilitatea produselor, Liebherr folosește materialele și componentele de cea mai înaltă calitate în producția aparatelor. Fiecare aparat este supus unor testări intensive în timpul fabricării pentru a se asigura această calitate și o funcționalitate perfectă. Pentru că ne-am angajat într-o dezvoltare continuă a tehnologiei noastre și la optimizarea componentelor noastre, insistăm asupra manoperei meticuloase, suntem atenți la fiecare detaliu și putem întotdeauna garanta calitatea Liebherr și durata lungă de viață a aparatelor noastre. Cu toate acestea, când aveți nevoie de o piesă de schimb, vă puteți baza pe serviciile noastre cu clienții. Noi furnizăm doar piese de schimb autentice Liebherr, cunoscut pentru calitatea lor și, încele mai multe cazuri, funcționale până la 10 ani. Unele piese sunt disponibile pentru mai mult timp, deoarece scopul nostru principal este să vă bucurați de aparatul frigorific Liebherr cât mai mulți ani. Îndeplinirea acestui angajament ia o mare parte din spațiul nostru de depozitare și logistică, însă ca un producător premium, simțim că e un aspect prea important să nu-i acordăm spațiul suficient. Doar în cazul în care aveți nevoie de asistență, personalul nostru profesionist e la dispoziția oricui pentru a ajuta; ei sunt prezenți la locul de producție din Ochsenhausen (Germania) și pe liniile telefonice. Mai mult, rețeaua noastră largă de servicii cu clienții garantează suportul optim pentru aparatul dumneavoastră. Din punctul nostru de vedere, acest serviciu este de datoria noastră de producători premium; este un efort pentru confortul clientului și fiabilitatea aparatului.

Design inovator Liebherr pentru eleganță peste vremuri

  1. Prin combinația unică de materiale de calitate premium și forme clasice, frigiderele și congelatoarele noastre îndeplinesc cele mai înalte criterii de design. Și aparatele Comfort, și cele Premium, combină oțel inoxidabil de înaltă calitate, control electronic de precizie și caracteristici deosebite pentru eleganță ce nu dă niciodată greș. Și nu e valabil doar pentru aparatele noastre de uz casnic, ci și pentru apratele din sectorul profesional.

Integrare simplă și închidere perfectă

  1. Instalarea aparatelor noastre e simplă: noi garantăm că pot fi instalte într-o manieră sigură și stabilă, în zona bucătăriei. Șinele de nivelare asigură integrarea perfectă ce permite aparatelor să funcționeze perfect, ușile să se închidă etanș și procesul de refrigerare să fie ideal, la cel mai înalt nivel de performanță.

Credem în durabilitate și respectăm standardele de mediu – la fel fac și furnizorii noștri

  1. Chiar și atunci când proiectăm frigiderele și congelatoarele noastre, gândim și acționăm în mod durabil. Mereu folosim componentele de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că aparatele sunt fiabile și oferă cel mai bun randament energetic. Tot plasticul utilizat în fabricare este etichetat pentru reciclare optimă și toate procesele de producție sunt adaptate pentru a utiliza eficient toate resursele. Fabricile noastre din Europa sunt certificate de standardul ISO 14001 al managementului internațional de mediu.

Oferim cea mai largă gamă cu aparate de eficiență energetică A+++

  1. Combinând cea mai avansată electronică de precizie și sistemele eficiente de răcire, Liebherr oferă o gamă atractivă și ultra-economică de aparate cu clasă de eficiență energetică mai mare, dar și în toate grupele de produse. Acest lucru nu înseamnă doar „cel mai bun din clasă” în termeni de eficiență, ci și în materie de inovare durabilă. De exemplu, în 2013, Liebherr a prezentat la IFA un model care consumă cu 20% mai puțină energie decât cele mai eficiente aparate cu clasa A+++. Deja devine o chestiune de mediu, pe lângă că e financiară.

Compartimentul 0°C cu prospețime BioFresh provine de la Liebherr

  1. Numai Liebherr oferă tehnologia patentată, autentică – BioFresh, care oferă un climat de stocare perfect pentru o durată mai îndelungată de prospețime a alimentelor. Când sunt depozitate la o temperatură de 0°C și un grad ideal de umiditate, fructele, legumele, carnea, peștele, produsele lactate.. își păstrează vitaminele, aroma, aspectul apetisant pentru mult mai mult timp decât într-un frigider convențional.

Tehnologia NoFrost garantează oferă prospețime pe termen lung și libertate

  1. Adio decongelare, deci aveți mai mult timp pentru alte treburi casnice: aparatele noastre NoFrost oferă performanță de calitate superioară și promisiunea unei prospețimi pe termen lung. Aerul rece circulă, astfel îngheață alimentele și umiditatea este eliminată, în așa fel încât congelatorul rămâne în orice moment fără gheață pe pereți.

Instituții independente confirmă calitatea remarcabilă Liebherr

  1. Instituții independente de premiere și certificare confirmă în mod repetat calitatea excepțională a produselor noastre și proiectarea aparatelor noastre de sine stătătoare sau încorporabile. Brandul Liebherr a fost recunoscut ca fiind „Marca de specialitate în comerț al anului 2012” de Plus X Awards, iar în 2014 a primit sigiliul „Brandul de aur preferat” – alegerea clienților.

În ambele sectoare: casnic și comercial, avem aparatul perfect de fiecare dată

  1. Deoarece oferim aparate de sine stătătoare, sub blatul de bucătărie sau încorporabile; și dacă vorbiți de frigidere, congelatoare, frigidere-congelatoare, dulapuri frigorifice pentru vin sau humidor, cu o gamă de peste 200 de modele, Liebherr oferă soluția perfectă pentru prospețime și pentru fiecare client, în ambele sectoare: uz casnic sau comercial.

 

De acum rămâne la latitudinea dumneavoastră… Ce va fi? „Doar” un frigider/congelator? Sau va fi un „Liebherr”, orice ar fi? Dacă doriți să aflați și mai multe despre avantajele aparatelor Liebherr sau dacă doriți să aflați care model vi se potrivește cel mai bine, contactați centrul nostru info. Suntem nerăbdători să vă auzim dorințele sau să le citim într-un e-mail.