În această perioadă, pentru sănătatea noastră, cei mai mulţi dintre noi stăm acasă. Iei în calcul să cumperi un frigider sau un congelator? Noi vom încerca să îţi uşurăm procesul – în mod virtual. Am pregătit pentru tine răspunsul la o întrebare normală:  de ce produsul Liebherr?

Luând în considerare multitudinea de opţiuni de pe piaţă, este important să selectăm doar informaţiile relevante în acest proces al deciziei de cumpărare.

Când vine vorba de achiziţionarea unui frigider nou, te ajutăm să iei cea mai bună decizie. În primul rând îţi poţi pune o întrebare simplă:  Îmi doresc orice frigider sau unul care va fi in locuinţa mea mulţi ani?

Începem cu răspunsurile!

10 motive pentru a alege aparatele Liebherr

Calitate şi inovaţie de mai bine de 60 de ani

În calitate de lider în domeniul producţiei de aparate frigorifice şi a congelatoarelor, Liebherr respectă prioritatea în ceea ce priveşte dezvoltarea unor decizii inovative pentru fiecare aparat.

În fiecare zi, încrederea pe care ne-o acordaţi, ne motivează să continuăm să lucrăm pentru producţia aparatelor de cea mai înaltă calitate. Inginerii noştri nu proiectează ori un frigider, ori un cuptor – NU, aceştia sunt adevăraţi specialişti în refrigerare, congelare şi prospeţime. Această pasiune şi experienţa acumulată de-a lungul anilor se reflectă în fiecare dintre aparatele noastre. Toate acestea explică încrederea pe care ne-o acordă atât clienţii loiali, cât şi partenerii din toată lumea.

 

Materiale şi componente de înaltă calitate ce garantează fiabilitatea oricărui aparat

Nu este un secret faptul că Liebherr foloseşte doar materiale şi componente de cea mai înaltă calitate. În timpul fabricaţiei fiecare aparat este supus unor teste intense pentru a asigura calitate, performanţă şi funcţionalitate ireproşabile. În fiecare moment putem garanta calitatea superioară şi durata îndelungată de viaţă a oricărui aparat Liebherr. Ne-am propus şi am reuşit să dezvoltăm în continuu tehnologia şi optimizarea componentelor, insistăm pe atenţia pe care o acordăm fiecărui detaliu.

Clientul nostru poate solicita în orice moment o piesă de schimb. Oferim numai piese de schimb originale, care sunt fiabile şi, în cele mai multe cazuri, au garanţie de până la 10 ani. Unele piese sunt disponibile pentru o perioadă mai lungă de 10 ani, iar scopul nostru este să te poţi bucura de frigiderul Liebherr de-a lungul anilor.

Design inovator pentru o eleganţă atemporală

Printr-o combinaţie unică de materiale de înaltă calitate şi formă clasică, frigiderele şi congelatoarele noastre corespund celor mai înalte criterii de proiectare. Atât aparatele din clasa Comfort, cât şi cele din gama Premium combină inoxul de cea mai înaltă calitate, comenzi electronice precise şi caracteristici pentru a oferi utilizatorilor comfort şi eleganţă atemporală.

Această tendinţă se observă şi la aparatele de uz profesional. Caracteristicile deosebite BlackSteel şi front-uri stilate de sticlă transformă aparatele Liebherr într-un lider de piaţă.

Integrare uşoara şi închidere

Deseori frigiderul/congelatorul influenţează aspectul bucătăriei. Acesta este cel mai mare dintre electrocasnice şi ştim cât de importantă este integrarea uşoară şi închiderea perfectă a oricărui aparat. Instalarea produselor noastre este extrem de uşoară. Vă asigurăm că pot fi instalate într-un mod sigur şi stabil. Şinele de nivelare asigură o integrare perfectă, ceea ce permite aparatelor să funcţioneze ireproşabil, uşile să se închidă perfect şi să iasă în evidenţă indiferent de locul in care este poziţionat în cadrul bucătăriei.

Respectăm standardele ecologice şi ne gândim la durabilitatea produselor noastre

Încă din momentul proiectării frigiderelor/congelatoarelor, scopul nostru este foarte clar: să creăm produse rezistente din orice punct de vedere. Folosim întotdeauna componente de cea mai bună calitate pentru a ne asigura că aparatele noastre sunt fiabile şi oferă cea mai bună eficienţă energetică. Toate materialele plastice utilizate la fabricaţie sunt reciclabile, toate procesele de producţie sunt orientate către utilizarea eficientă a resurselor.

Unităţile noastre de producţie din Europa sunt certificate în conformitate cu standardul internaţional de management de mediu ISO 14001. Este un adevărat privilegiu să putem crea aparate de cea mai înaltă calitate, respectând cu stricteţe toate standardele de mediu.

Oferim cea mai mare gamă de aparate economice din punct de vedere al eficienţei energetice (A +++)

Combinând cele mai moderne comenzi electronice şi sisteme frigorifice de înaltă performanţă, Liebherr oferă o gamă atractivă şi ultra-economică de aparate de cea mai mare eficienţă energetică. Aceasta înseamnă nu numai „cea mai bună clasă” în ceea ce priveşte eficienţa, ci şi rezistenţa în ceea ce priveşte inovaţia. Un astfel de exemplu îl reprezintă expoziţia IFA din 2013, unde am dovedit că un aparat Liebherr consumă cu 20% mai puţină energie decât cea mai eficientă clasă A +++. Acest lucru este benefic atât pentru mediu, cât şi din punct de vedere financiar.

Tehnologie BioFresh originală, patentată de la Liebherr

Fiecarei persoane i s-a intâmplat ca cel puţin o dată să găsească legume sau fructe deteriorate în frigider. Cu  scopul de a păstra alimentele cât mai mult timp, doar Liebherr oferă tehnologia originală BioFresh, care asigură climatul perfect pentru o prospeţime îndelungată. Atunci când fructele, legumele, carnea, peştele şi produsele lactate sunt depozitate la o temperatura puţin peste 0 °C  şi la o umiditate ideală, îşi pastreaza gustul, aspectul şi nutrienţii sanatoşi,  cum sunt vitaminele şi mineralele, pentru o perioada mai lunga decât într-un frigider tradiţional. Bineînţeles, acest lucru are un efect benefic şi din punct de vedere financiar. Făra eforturi, economiseşti bani prin faptul că nu trebuie să faci cumpărături atât de des.

Tehnologie NoFrost ce garantează prospeţime îndelungată şi oferă libertate

Nu mai dezgheţa congelatorul! Această procedură neplăcută din orice locuinţă va fi uitată după ce alegi un aparat cu sistemul NoFrost.

Aparatele noastre NoFrost asigură o răcire profesională de înaltă calitate şi prospeţime sigură pe o perioadă îndelungată. Datorită acestei inovaţii, aerul răcit care circulă îngheaţă alimentele, iar umiditatea este evacuată astfel încât congelatorul să rămână fără gheaţă.

Instituţii independente confirmă că aparatele Liebherr sunt de o calitate excepţională

Companii independente confirmă în mod repetat că aparatele noastre sunt de înaltă calitate şi au un design excepţional. Liebherr a fost recunoscut drept „Brandul comercial specializat în anul 2012” cu premiile Plus X, iar în 2014 Liebherr a fost desemnat cu ştampila de calitate „Favourite Brand Gold“ – Consumer’s Choice. De asemenea, în mod regulat, aparatele noastre obţin rezultate excelente de la Stiftung Warentest şi prestigioase premii cum ar fi Reddot Design, IF Design.

Atât în ​​locuinţă, cât şi în uzul profesional, avem aparatul potrivit pentru tine sau afacerea ta.

Oferind aparate independente sau incorporabile, cum ar fi frigidere, congelatoare, vitrine de vin sau humidoare, drintr-o gamă de peste 200 de modele, Liebherr oferă soluţia perfectă de prospeţime pentru toată lumea – atât acasă, cât şi în uzul profesional.

Alegerea unui aparat Liebherr îţi oferă calitate, design şi inovaţie.

Sperăm că am reuşit sa îţi transformăm ziua într-una plină de informaţii utile şi că am uşurat procesul de selecţie. Totul depinde de tine … “Ce frigider / congelator vei alege şi de ce? Doar un aparat? Sau ai luat deja decizia care se numeşte Liebherr?”

Informaţii complete şi actualizate despre aparatele Liebherr, poţi găsi pe:  home.liebherr.com

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Te aşteptăm!