Slider_DYF_place_1_Liebherr

Am promis să anunțăm marele câștigător…și uite că a venit momentul: locul 1 în concursul Design your Fridge a fost votat…și a fost decernat designului ”Frigiderul cabină telefonică”!

Un frigider ce este stilat cât și tradițional, o cabină telefonică roșie este propunerea câștigătoare în concursul Liebherr Design your Fridge. Propunerea a fost a prezentată de Sabrina G. și a primit cele mai multe voturi de la comunitatea online. La deschiderea standului oficial al Liebherr-Hausgeräte GmbH de la IFA Berlin, Günther Sproll, șeful de Marketing Liebherr, a prezentat câștigătoarea cu premiul ei: propriul ei frigider personalizat conform designului ”frigider telefon”. În discuție cu Șeful de Marketing, Sabrina a dezvăluit cum a venit cu ideea pentru designul ei, și unde va așeza cu mândrie acasă noul ei frigider. Întreaga echipă Design your Fridge vrea să mulțumească cu acest prilej pentru implicarea în fiecare stagiu, în special pentru designurile fantastice!

Cu drag,

Echipa Design your Fridge

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!