Frigiderele și congelatoarele au devenit aparate de uz casnic indispensabile zi de zi.
În ciuda acestui fapt – sau poate din cauza lui – există multe povești interesante, utile și amuzante legate de tehnologiile de răcire, congelare și păstrare a prospețimii. Ce este deshidratarea și cum poate fi prevenită? De ce nu-și pierd bananele proprietățile în frigider? În cât timp ajunge o doză de bere la temperature perfectă de servire? Sau ce posturi vacante sunt la Liebherr? Adresăm blogul acestor întrebări și a altora captivante. Dar ne-am dori, de asemenea, să analizăm aspecte amuzante și curioase ale tehnologiilor de răcire și congelare de pe Web 2.0.

Deci blogul nostru este un jurnal online scris de către angajații Liebherr din divizia aparatelor electrocasnice și, din când în când, de bloggeri oaspeți. Postările noastre sunt necenzurate, neflitrate și nu vin de la diferite agenții. Până la urmă, scopul nostru este să vă oferim o părere directă și autentică despre noi, compania, produsele și evoluția noastră. Vrem ca postările noastre să ofere transparență, deschidere și informații actualizate. Apreciem în special aporturile personale în postările individuale.

Și în sfârșit: blogul electrocasnicelor Liebherr depinde de implicarea oamenilor! Deci așteptăm un schimb de păreri și idei cu dumneavoastră în timp real. Vrem să auzim comentariile, sugestiile, feedback-ul și chiar criticile dumneavoastră. Deci treceți la blogging și alăturați-vă discuțiilor!

Echipa Social Media Liebherr- Aparate electrocasnice