Slider_Frenchdoor_CBNes6256_two_Liebherr

Frenchdoor-urile Liebherr asigură o prospețime perfectă și o depozitare ideală pentru alimentele tale, la o scară mai mare. Disponibile ca modele freestanding, dar și încorporabile, ele au un spațiu de depozitare amplu și beneficiază de multe caracteristici convenabile, fiind în același timp și stilate printr-un design remarcabil. Pentru a afla mai multe despre aceste aparate de la Liebherr citiți postarea de astăzi.

Care este treaba cu Frenchdoor-urile Liebherr?

Frigiderul aparatului Frenchdoor este caracterizat prin două uși care se deschid în față, ca la un șifonier franțuzesc, de unde vine și denumirea de Frenchdoor. Aceste uși sunt un mare avantaj pentru că nu ocupă atât de mult spațiu în momentul deschiderii, ca la combinele clasice. Congelatorul din Frenchdoor-urile Liebherr conține două sertare, ce oferă o vedere perfectă a alimentelor și oferă un design extrem de ergonomic.

Prin ce se diferențiază modelele Frenchdoor de modelele Side-by-Side?

La modelele Side-by-Side, compartimentele frigider și congelator sunt poziționate unul lângă celălalt. Pe de altă parte, la modelele Frenchdoor, compartimentele sunt structurate ca la combinele tradiționale, cu frigiderul deasupra congelatorului. S-a optat pentru acest lucru strict din motive ergonomice: frigiderul este folosit mult mai des decât congelatorul!

Care sunt modelele Frenchdoor disponibile la Liebherr?

 • Aparat Freestanding: CBNes 6256
 • Aparat Built-in: ECBN 6256

Cum sunt combinele Frenchdoor din punct de vedere tehnic?

Combinele Frenchdoor de la Liebherr au două compresoare, ceea ce înseamnă că au două circuite de răcire independente cu o performanță optimă de funcționare. Acest lucru permite oprirea frigiderului în timp ce congelatorul va funcționa în continuare – o caracteristică utilă ce îți va aduce o economie de energie atunci când ești plecat pentru o perioadă mai lungă. Doar la aparatele cu două compresoare de performanță înaltă și eficiente energetic se poate întâlni o astfel de flexibilitate.

De ce este mai special modelul de built-in?
Modelele Frenchdoor built-in de la Liebherr sunt adecvate pentru instalarea ușă-pe-ușă. Acest lucru permite atașarea un finisaj ce se potrivește cu mobila ta din bucătărie. Important: aparatele freestanding se pot ”incorpora” deoarece ventilația din baza aparatului permite o circulare corectă a aerului, evitându-se deteriorarea compresorului și creșterea consumului energetic.

Ce beneficii oferă modelele Frenchdoor?

 • Aparatele Frenchdoor oferă foarte mult spațiu de depozitare cu o capacitate de aproximativ 471 litri
 • Vizibilitate perfectă a alimentelor
 • Iluminare LED pe pereții laterali din interior și iluminare LED în plafonul aparatului
 • Rafturi robuste de sticlă ce asigură o depozitare în siguranță a alimentelor
 • Congelator spațios și performant, dotat cu IceMaker
 • Filtru de apă integrat, pentru o apă de calitate în orice moment.
 • Sertare BioFresh pe șinetelescopice
 • Sertare extractibile la congelator cu mecanism de auto-închidere.
 • Congelator dotat cu sistemul automat NoFrost ce elimină dezghețarea manuală.
 • Design Premium HardLine ce pune în valoare aparatul oriunde este instalat.

Ce părere ai despre combinele Frenchdoor? Crezi că ți s-ar potrivi așa un model? Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!