SuperCool_Stage

Cumpărăturile sunt gata și e timpul de petrecere! Frigiderele Liebherr cu funcția SuperCool îți răcesc rapid, dar totuși delicat, alimentele și băuturile, conservându-le prospețimea. Vei avea cea mai tare petrecere!

Dragi cititori, din când în când, primim solicitări de detaliere a caracteristicilor tehnice și funcțiilor speciale ale electrocasnicelor Liebherr. Astfel, în postarea de azi, vrem să vă prezentăm funcția SupeCool. Imaginează-ți că dai o petrecere și că toate pregătirile sunt aproape gata. Este timpul pentru alegerea băuturilor și prepararea mâncării. Acest lucru se face în mod normal cu o zi înainte pentru a avea suficient timp pentru răcirea gustărilor.

Funcția SuperCool este un adevărat bonus. În funcție de electrocasnic, această funcție automata reduce temperatura până la +2°C, +3°C sau +4°C timp de șase sau douăsprezece ore. La aceste temperaturi mâncarea nu îngheață, dar este răcită foarte repede. Perfect pentru momentul în care începe petrecerea.

Caută iconița SuperCool pe electrocasnicele Liebherr

Caută iconița SuperCool pe electrocasnicele Liebherr

Alte beneficii ale funcției SuperCool:

• orice variație de temperatură dintr-un frigider poate afecta calitatea mâncărilor depozitate, spre exemplu când mâncarea ”caldă” este pusă în frigider. Acest lucru nu mai este o problemă grație funcției automate SuperCool, pentru că temperatura joasă (+2°C, +3°C sau +4°C, în funcție de aparat) și viteza cu care alimentele sunt răcite, previn aceste variații.

• în momentul activării funcției SuperCool, frigiderul va reveni automat la temperatura normală de operare după șase sau douăsprezece ore, în funcție de model. Nu este necesară dezactivarea funcției, deci nu trebuie să-ți faci griji!

Băuturile reci și gustările reci sunt esențiale la cele mai tari petreceri! Funcția automată SuperCool de la Liebherr te ajută să ai cele mai ”cool” petreceri!

Ai vreo întrebare sau vreun comentariu despre funcția SuperCool? Atunci scrie-ne! Folosește funcția de comentariu din josul paginii sau alătură-te discuțiilor noastre pe Facebook.