Începutul unui nou an aduce de obicei fitness-ul în prim-plan. Cu atât mai mult dacă, așa ca noi, vă bucurați de o gustare sau două în perioada sărbătorilor.

 

Deci, dacă faceți mai multă mișcare în acest moment, ar putea fi o idee bună să vă aprovizionați frigiderul și congelatorul cu câteva gustări perfecte pentru a ajuta la recuperarea mușchilor.

Alimentele cu conținut  ridicat de proteine sunt perfecte pentru susținerea recuperării mușchilor și, în plus, vă țin de foame pentru mai mult timp.

Așadar, iată câteva dintre gustările noastre preferate cu conținut ridicat de proteine care sunt ideale pentru a fi păstrate în bucătăria dumneavoastră.

Rulouri de Curcan

Carnea de curcan este excelentă, perfectă pentru a fi ținută în frigider, deoarece este versatilă pentru utilizarea în rulouri și în sandvișuri cu conținut scăzut de grăsimi și ridicat de proteine. De ce nu încercați această rețetă FreshMAG cu avocado, este delicioasă!

Ouă Fierte

Acestea sunt întotdeauna minunate pentru a le avea în frigider pentru acele gustări rapide de după sau de dinaintea antrenamentului. Puneți-le în frigider după două ore de la gătire și aceste bombe proteice vor da energie antrenamentelor dumneavoastră timp de aproximativ o săptămână.

Țelină În Unt De Arahide

O revenire la copilăria multora, această gustare rapidă și sănătoasă este ușor de făcut. Puneți doar o lingură de unt de arahide pe capătul unui băț de țelină și gata!

Iaurt Grecesc

Iaurtul Grecesc este o gustare bogată în proteine și are proprietatea de a fi folosit într-o mulțime de moduri creative. Cum ar fi adăugarea la smoothie-uri, prepararea ovăzului peste noapte sau savurarea sa cu granola. Nu numai că este bogat în proteine, dar este și bogat în calciu, ceea ce este crucial pentru menținerea sănătății oaselor! După deschidere, durata de valabilitate în frigider a acestuia este de aproximativ 7 până la 10 zile.

Cupa de proteine cu ton Niçoise

Vom fi sinceri, ouăle fierte pot deveni puțin plictisitoare! Deci, schimbând ocazional lucrurile, veți fi mai motivați să rămâneți la opțiunile sănătoase din frigider! De ce să nu faceți cupe de proteine cu Ton Niçoise? Tăiați o roșie și un ou în felii, puneți și în jur de 80 g de fasole verde (poate fi gătită eficient la aburi deasupra aceleiași oale în care fierbeți ouăle) și 120 g de ton. Aceste cupe de proteine pline de energie vor rezista câteva zile în frigiderul dumneavoastră.

Care sunt gustările dumneavoastră preferate de după și de dinaintea antrenamentului? Pentru rețete mai detaliate, accesați secțiunea noastră de rețete aici, pe FreshMAG!