Liebherr este lider în refrigererare și congelare, însă acest titlu a venit ca urmare a celor 60 de ani de cercetare și inovație continuă. Ideile inovatoare, materialele de calitate premium, designul elegant și tehnologia de ultimă generație sunt cei patru piloni principali pe care s-a construit întregul brand. Despre cel dintâi vom discuta, mai pe larg, în acest articol.

CBNPes4858_Display

 

Inovația este elementul care diferențiază brandul Liebherr, fiind un proces continuu ce contribuie la dezvoltarea produselor. Multe idei inovatoare implementate au devenit caracteristici standard la frigiderele și congelatoarele din ziua de azi. Spre exemplu: sertarele congelatorului FrostSafe, ce sunt închise în totalitate și previn pierderea aerului rece când aparatul este deschis; tehnologia BioFresh; să nu uităm de confortabilul mecanism de închidere a ușii SoftSystem.

Idei inovatoare

Punem accent pe dezvoltarea continuă a produselor noastre. Astfel la toate fabricile noastre de producţie, avem centre de design de ultimă generaţie cu angajaţi foarte specializaţi în domeniu. Obiectivul nostru este să fim cei mai buni în orice aspect. Spre exemplu, aparatele Liebherr actuale sunt foarte economice din punct de vedere energetic, datorită utilizării unui sistem electronic avansat și supunerii unor cicluri de refrigerare optimizate.

 

Eficienţa energetică ridicată

O mare parte din aparatele noastre se încadrează în cea mai eficientă clasă energetică de pe piaţă. Ţintim să producem aparate economice energetic, ce nu afectează mediul. Multe din aparatele actuale sunt cu 20 % mai economice decât clasa energetică A+++.

 

Inovaţie pentru o prospeţime mai îndelungată

Cele mai noi frigidere și congelatoare oferă climatul ideal pentru alimente. Astfel, Liebherr oferă: sertarul BioCool un compartiment pentru fructe și legume în care umiditatea se poate regla; sertare

BioFresh, unde carnea, peștele, lactatele și fructele / legumele, își găsesc climatul ideal de depozitare și un compartiment de congelator dotat cu tehnologia NoFrost, ce oferă o prospeţime sigură pe perioadă mai îndelungată.

 

Convingător în fiecare detaliu

Este foarte ușor să setezi și să reglezi aparatele prin intermediul ecranului tactil. Rafturile de depozitare dotate cu Glass-Line pot fi ajustate pentru a putea folosi spaţiul interior după necesităţi și, în funcţie de model, un suport de sticle sau un raft detașabil pentru sticle, oferă soluţii practice pentru depozitare.