shop_slider

Vizitează în Bucuresti primul mono-brand shop Liebherr din Europa

Cu sediul în Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Afacerea de familie Liebherr a început în 1949 și a devenit până astăzi un grup de peste 130 de companii, cu o cifră de afaceri de peste 9,1 miliarde de euro și aproximativ 41.000 de angajaţi pe toate continentele, inclusiv Asia. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calităţii în Europa, dar şi în alte părţi ale lumii. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.

1_lightbox

Combina frigorifică CBP(esf) 4043

Situat în Swan Office Park, șos. Bucuresti Nord nr. 15-30, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român. Investiția a fost gândită pentru a facilita consumatorului român o experiență completă a brandului Liebherr și a calității pe care acesta o reprezintă. Aici vizitatorul poate descoperi câteva dintre produsele vedetă ale mărcii, inovații la nivel mondial, cum ar fi combina frigorifică CBP(esf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowati pe an, redefinește eficiența energetică – consumul său este echivalent cu cel al unui bec de 15 W și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică nou creată: A+++ (-20%).

Calitatea, design-ul și inovația Liebherr, acum într-un singur loc

2_lightbox

Calitate, design și inovație

Ca specialist în industria frigiderelor și congelatoarelor premium, Liebherr dezvoltã în permanență soluții inovatoare pentru o păstrare îndelungată a prospețimii alimentelor, pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru un consum cât mai scãzut de energie electrică. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până în cele mai mici detalii, design-ul exclusivist și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre argumentele ce susțin renumele Liebherr.

3_lightbox

Tehnologia BioFresh

Liebherr a revoluționat standardele combinelor frigorifice odată cu patentarea tehnologiei BioFresh, ce permite menținerea alimentelor la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. Datorită acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentație mai sănătoasă, deoarece în compartimentul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, peștele sau fructele de mare își conservă vitaminele și mineralele, gustul, precum și aspectul atractiv.

4_lightbox

Vitrine pentru vinuri

Liebherr a devenit deja un reper pentru pasionații de vin datorită vitrinelor pentru vinuri cu caracteristici speciale, care asigură climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constantă, calitatea optimă a aerului, umiditate ridicată, poziție corectă a sticlelor și protecție UV potrivită.

 

Te așteptăm să cunoști calitatea Liebherr!

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!