Liebherr a fost premiat de comitetul de jurizare German Design cu „German Design Award 2018”. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume și este foarte apreciată atât în cercurile industriei cât și în afara ei.

Liebherr_CBNies-4858_GermanDesignAward_2018

 

„Suntem încântați de faptul că renumitul juriu a acordat acest premiu echipamentelor noaster. Luăm acest lucru ca pe o confirmare a eforturilor noastre constante de fabricare a aparatelor frigorifice inovatoare, care nu numai că impresionează prin funcționalitatea și confortul lor, ci și îndeplinesc cele mai înalte ambiții de design și stabilesc astfel standarde”, a spus Günther Sproll, Manager de Marketing Liebherr-Hausgeräte Ochsenhausen GmbH, în urma premierii.

Titlul de „câștigător” onorează lucrările cu concepții vizuale și de design ce conțin aspecte sau soluții deosebit de reușite – un premiu ce recunoaște angajamentul atât al companiei, cât și al designerilor săi materializat într-un design excelent. Combinațiile tip frigider congelator cu BluPerformance și BioFresh CBNies 4858, CBNi 4858, CBNP 4858, CBNPes 4858, CBNPbs 4858, CBNigw 4855, CBNigb 4855, CBNPgw 4855 și CBNPgb 4855 au îndeplinit înaltele așteptări ale juriului și au fost astfel premiate cu „German Design Award 2018”.

Explicația juriului a fost următoarea: „Combinațiile tehnologice avansate de refrigerare și congelare din seria BluPerformance impresionează printr-o varietate de funcții utile, care nu numai că asigură o gamă largă de produse alimentare în condiții optime, dar și un confort maxim pentru utilizatori. Modelele funcționează, de asemenea, la niveluri de zgomot reduse.”

Premiul german de design s-a oferit anual începând cu anul 2012, pentru participanții la competiție din domeniul design-ului de produs. Ceremonia de premiere din 2018 va avea loc în februarie în cadrul unui târg din Frankfurt.