Ochsenhausen, Germania – Liebherr a fost premiat cu Premiul pentru cele mai bune idei și managementul inovației la conferința ideasEurope din Bruxelles. Acest premiu a fost oferit de Institutul German pentru idei și managementul inovației și de ideasEurope în categoria „Managementul celor mai bune inovații”.

Premiu Inovatie Liebherr

La conferința din 27 și 28 septembrie 2017 de la Bruxelles, s-au adunat diferiți speakeri din mediul de afaceri, din politică și traineri din întreaga Europă. „Acest premiu demonstrează că, prin structurile și procesele existente, suntem pe drumul cel bun și respectăm principiul că <<Suntem inventivi>> în cadrul diviziei de aparate electrocasnice Liebherr”, a spus Helmuth Bauer, Director General de Dezvoltare la Liebherr.

De la începutul anului 2017, au fost implementate training-uri suplimentare în domeniul managementului inovației și al tehnicilor creative. În viitor, aceste training-uri ar trebui organizare și în cadrul diviziei, pentru a oferi angajaților o formare continuă, pentru a sistematiza inovațiile și pentru a oferi sprijin cu metode orientate pe fiecare situație.

Thomas Kandolf, Manager pe Inovații Liebherr: „Suntem foarte încântați că am câștigat acest premiu și că am fost capabili să concurăm cu cele mai importante companii europene în domeniul managementului inovațiilor. Abordarea noastră sistematică față de noile idei și modul în care le urmărim prin produse și servicii este ceea ce ne diferențiază”.

Pentru a primi premiul, juriul acordă o atenție deosebită modului în care managementul inovațiilor și al ideilor din cadrul companiei este ancorat structural și ce importanță socială și antreprenorială au ideile și inovațiile prezentate.

În fotografie, de la stânga la dreapta: Reprezentanții Liebherr Helmuth Bauer, Thomas Kandolf și Thomas Obererlacher.