Liebherr-Electrocasnice GmbH la IFA 2014: Simte prospețimea!

Liebherr_colourline_slider

Este din nou acea perioadă a anului: IFA, târgul internațional al electronicelor de larg consum, ce va avea loc în Berlin între 5 – 10 Septembrie. Liebherr-Electrocasnice GmbH va fi prezent – cu multe repere fantastice.

La expoziția din acest an de la Berlin, la standul Liebherr-Electrocasnice GmbH, punem accentul pe subiectul ”Simte prospețimea” și venim cu multe concepte noi în domeniile refrigerării și congelării… idei noi, produse inovatoare, promoții atractive social media și multe altele.

”Simte prospețimea”: tema noastră din anul acesta de la IFA

”Simte prospețimea”: tema noastră din anul acesta de la IFA

BioFresh este punctul principal al standului tip piață

BioFresh este punctul principal al standului tip piață

Standul tip piață plin de prospețime
Zona exterioară este proiectată anul acesta în genul unei piețe. Și pentru un bun motiv… până la urmă, piața este cel mai bun loc de unde poți să cumperi produse proaspete! Tehnologia BioFresh de la Liebherr permite fructelor și legumelor să fie proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp și pe standul nostru tip piață coșuri cu fructe și legume proaspete informează vizitatorii cu câte zile rezistă mai mult produsele dacă sunt depozitate într-un electrocasnic Liebherr cu BioFresh. Două iPad-uri cu aplicația BioFresh pot fi folosite la stand pentru a afla mai multe despre perioadele de depozitare. Aplicația poate fi descărcată și prin folosirea codului QR. A simți prospețimea înseamnă a fi capabil să vezi și să atingi- lucru pentru care electrocasnicele Liebherr cu BioFresh pot fi văzute direct la stand.

Opțiuni noi bazate pe un design iluminat

CoolVision este o instalație de iluminare 3D ce o prezentăm tuturor vizitatorilor de la târg. Două aparate biconvexe vor fi folosite pentru prezentarea noilor și exclusivistelor variante de design oferite de iluminare.

În funcție de unghiul de observare, se crează un efect vizual unic și diferit.

Pentru mai multe despre ”Fascinația iluminării”, vizualizați filmul nostru:

Vizitatorii standului Liebherr vor primi o fotografie personalizată cu propria poză

Vizitatorii standului Liebherr vor primi o fotografie personalizată cu propria poză

Promovarea social media
Vizitatorii pot să se pozeze în fața unui impresionant peisaj al Berlinului. Partea cea mai bună: o grafică 3D pe podea și perete formează motivul photo. Imaginea va fi uploadată pe pagina de Facebook Liebherr-Electrocasnice pentru ca vizitatorii să se reconecteze cu Liebherr prin social media. Fotografia va fi printată – pentru ca vizitatorii să le ia acasă ca amintire a zilei petrecute și a vizitei la standul Liebherr. Reprezentanții social media Liebherr-Electrocasnice vor prezenta la centrul de informare canalele individuale de Facebook, Twitter, YouTube și blogul Liebherr.

Ce culoare ai alege?

Ce culoare ai alege?

Optează pentru un model viu colorat
În zona ColourLine lucrurile sunt înviorate și colorate. Aici, vizitatorii târgului pot să selecteze culoarea preferată (cappuccino, cupru, roșu flacără, portocaliu, verde avocado sau albastru acvatic) pentru modelul Comfort CU 3311, doar apăsând simplu un buzzer, pentru a vota. Opțiunea vizitatorului va fi luată în considerare când electrocasnicele colorate vor intra în producție. Cât despre promoțiile social media, toți vizitatorii ce iau parte la votul prin buzzer vor primi un mic cadou (în limita stocului).

Standul nostru este la standul 201 din hala 2.1. Simte prospețimea!

Vă mulțumim pentru vizita memorabilă de la IFA 2014!

Ai vreo întrebare sau vreun comentariu despre această postare? Atunci scrie-ne! Folosește funcția comentariu din josul paginii sau alătură-te discuțiilor noastre pe Facebook.