Ochsenhausen (Germania) 20 Septembrie 2019 – Timp de șase zile, străzile Berlinului au fost încărcate cu vizitatorii IFA. În fiecare zi, vizitatorii, comercianții, jurnaliștii și pastionații de tehnologie din întreaga lume s-au adunat în sălile expoziționale din Berlin.

„O platformă excelentă pentru inspirație reciprocă și schimburi productive”, este în modul în care Steffen Nagel – directorul general de vânzări și marketing Liebherr Hausgeräte GmbH – a descris IFA 2019. „IFA ne-a oferit din nou o oportunitate excelentă de a prezenta teme actuale și produse inovatoare din industria frigorifică”. Liebherr a pus accent pe soluțiile orientate către clienți și comunicarea cu valoare adăugată, precum „prospețimea pieței de ACASĂ”.

 

În zilele noastre, cliențiid oresc o mai mare comoditate zilnică de la frigiderele și congelatoarele modern, precum și perioade mai lungi de depozitare a alimentelor. Tehnologiile precum BioFresh sau DuoCooling înseamnă că risipa de alimente este evitată, iar călătoriile interminabile la cumpărături aparțin de trecut. Un effect secundar pozitiv este că acum clienții pot economisi timp și bani valoroși.

 

De asemenea, Liebherr a prezentat caracteristici sofisticate, design-uri atrăgătoare și tehnologii de ultimă generație pentru frigidere și congelatoare pentru a satisfice fiecare cerință. Un exemplu în acest sens este LiftUp-Box, convenabil și ergonomic.

 

În viitor, Liebherr se va concentra cu atenție sporită pe temele inovării și co-inovării. Producătorul de frigidere și congelatoare încearcă să implice clienți, furnizori, parteneri de afaceri și studenți într-o măsură și mai mare în procesul de dezvoltare și comunicare și să țină cont de dorințele lor. Scopul este să deschisă și să extindă procesul de inovare prin idei noi de produse, servicii și modele de afaceri.

Feedback-ul extrem de pozitiv primit asupra produselor Liebherr și prezentarea mărcii în cele șase zile IFA s-a reflectat în numeroasele discuții promițătoare și comenzi ferme.

 

Steffen Nagel: „Pentru noi, IFA rămâne o platformă de afaceri excelentă care ne permite să vorbim atât cu experți profesioniști, cât și cu pasionați de tehnologie. La urma urmei, aceste două tipolofii constituie și baza succesului nostru.”

 

Liebherr-Hausgeräte așteaptă cu nerăbdare să prezinte din nou idei și inovații în industrie la IFA Berlin 2020.