Ochsenhausen (Germania), 2018 – Juriul internațional de experți format din designeri, profesori specializați în design și jurnaliști, a acordat câștigătorilor sigiliul de aprobare a calității designului, din peste 5000 de înregistrări. Liebherr a convins juriul cu combina frigorifică CBNes 6256 și vitrina de vin încorporabilă cu mai multe zone de temperatură EWTdf 3553.

Liebherr_CBNes-6256_red-dot

 

„Suntem bucuroși că Liebherr a reușit să demonstreze încă o dată cât de important este designul pentru noi. De aceea Red Dot Award 2018 e o bucurie nespusă pentru noi. Oferim soluții prietenoase într-un design ce nu cunoaște trecerea timpului, ce combină forma și funcționalitatea în conformitate cu principiile noastre. Cu designul lor clasic, aparatele noastre sunt vedete în orice bucătărie”, a zis Günther Sproll, Director de Marketing la Liebherr-Hausgeräte GmbH.

Combina frigorificăCBNes 6256 este deosebit de eficientă din punct de vedere energetic și dispune de tehnologia BioFresh pentru o prospețime durabilă. Dezghețarea consumatoare de timp este un aspect al trecutului datorită tehnologiei NoFrost. Vitrina de vinuri încorporabilă cu mai multe zone de temperatură EWTdf 3552 din seria Vinidor dispune de două compartimente pentru un control individual și precis al temperaturii între +5°C și +20°C, astfel încât vinurile roșii, albe și șampania să fie stocate mereu la temperatura lor ideală de servire.

La Liebherr-Hausgeräte, designul are rolul de a transmite valorile de bază ale brandului (calitate, design și inovație) și permite altora să le cunoască. Designul estetic și contemporan respectă întotdeauna funcționalitatea, una dintre prioritățile principale pe parcursul dezvoltării produsului. Cu certitudine, proprietățile specifice cum ar fi forma ușilor, mânerele și designul caracteristicilor interioare, identifică produsul ca fiind parte al brandului Liebherr, ceea ce îi conferă identitate și unicitate.

Aparatele câștigătoare vor fi prezentate timp de un an în Muzeul Red Dot din Essen, Germania, cel mai mare muzeu de design contemporan. Acest certificat Red Dot datează încă din 1954 și este acum unul din cele mai mari și cunoscute competiții din lume.

Ceremonia oficială de decernare a premiilor va avea loc pe 9 iulie 2018, la Teatrul Aalto din Essen, în fața a aproximativ 1400 de oaspeți internaționali.