EuroCucina 2016 Milano

Ochsenhausen (Germania) 2016: Noua generație inovatoare BluPerformance de la Liebherr duce prospețimea alimentelor în altă dimensiune, aparatele fiind fabricate din materiale de calitate superioară,  până la cele mai mici detalii și având o eficiență energetică excepțională.  În perioada 12 – 17 Aprilie la EuroCucina 2016 în Milano – cel mai mare târg internațional de bucătării și mobilă de bucătărie – Liebherr va prezenta ultimele noutăți și trenduri, precum și soluții de lifestyle. 

Pe un stand de prezentare de peste 400 mp, Liebherr la expune cea mai nouă  și inovatoare gamă de frigidere și congelatoare. Va fi o îmbinare puternică între designul clasic și tehnologiile extraordinare de refrigerare, concepute împreună pentru a ușura viața de zi cu zi a clienților.

Ce nu trebuie să ratați sunt noile frigidere și congelatoare incorporabile, create pentru a se integra perfect în bucătăriile contemporane. Aici vor fi incluse noile și stilatele vitrine de vinuri WKEgw 582 și WKEgb 582, proiectate pentru a fi instalate în nișe de 45 cm. Fiind disponibile pe alb sau negru, aceste vitrine de vinuri prezintă părți frontale reflexive, fabricate din sticlă printată pe spate. Acest material îi oferă aparatului un aspect elegant, este foarte ușor de curățat și rezistent la zgărieturi. Vitrinele de vinuri sunt adevărate vedete ale designului și se integrează perfect în bucătăriile moderne.

Cireașa de pe tort va fi prezentarea unui studiu despre design-ul CoolVision la combina frigorifică din gama BluPerformance CBNef 4815 (cu Biofresh și NoFrost) din cupru și carbon – două finisaje extraordinare , ce creează o identitate puternică și un farmec aparte.

Liebehrr vă va aștepta cu drag la standul de expoziție numărul A02 A04 din Pavilionul 9!

Abia așteptăm părerile voastre despre noua gamă! Înscrieți-vă gratuit la newsletterul nostru și veți primi pe mail cele mai noi postări! Dacă mai aveți întrebări vă invităm să adăugați un comentariu sau să participați la discuțiile noastre de pe Facebook.