stage_event

Producătorul mondial de aparatură frigorifică de înaltă calitate Liebherr a lansat primul mono-brand shop din Europa alături de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane în România.

Datorită creșterii constante a vânzărilor și a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din România, producătorul german Liebherr, împreună cu Marelvi, importatorul și distribuitor oficial al brand-ului, au decis să lanseze în București primul mono-brand shop din Europa.

În prezent, brand-ul premium Liebherr deține o pondere destul de ridicată din piața electrocasnicelor frigorifice premium din România, și din 2008 de când compania Marelvi reprezintă divizia de produse electrocasnice germane, a devenit unul dintre cele mai importante brand-uri din portofoliu.

Aparatele electrocasnice Liebherr concepute sub exigența calității germane și a design-ului de excepție, confirmate în mod repetat de institute independente, pot fi găsite acum într-un singur loc.

Lightbox_event1

Showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice

Situat în Swan Office Park din Pipera, pe o suprafață generoasă, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român. Aici vizitatorul poate descoperi câteva dintre produsele vedetă, inovații la nivel mondial, cum ar fi combina frigorifică CBP(esf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowati pe an, redefinește eficiența energetică- consumul său este echivalent cu cel al unui bec de 15 W și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică nou creată: A+++ (-20%).

Evenimentul de lansare a fost unul de mare anvergură

Marius Tudosiei, Proprietar Băcănia Veche, producător și prezentator al emisiunii “Sănătatea în bucate”

Marius Tudosiei, Proprietar Băcănia Veche, producător și prezentator al emisiunii “Sănătatea în bucate”

Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 11 februarie 2015 și s-a bucurat de prezența Mihaelei Bilic, Doctor Nutriționist, Sergiu Nedelea, preşedintele Federaţiei Somelierilor din România, Marius Tudosiei, Proprietar Băcănia Veche, producător și prezentator al emisiunii “Sănătatea în bucate”, precum și de cei mai importanți jurnaliști din presa de business, home&deco și lifestyle.

 

 

Thorsten Platt, Head of Business Unit Importers EMEA Liebherr

Thorsten Platt, Head of Business Unit Importers EMEA Liebherr

Invitatul special, Thorsten Platt, Head of Business Unit Importers EMEA Liebherr, a oferit o imagine de ansamblu asupra industriei la nivel global și a prezentat importanța strategică pe care Liebherr o identifică în România. Marian Burlan, Director Executiv Marelvi, a discutat despre piața locală, evoluția companiei și planurile de viitor.

 

 

Mihaelei Bilic, Doctor Nutriționist

Mihaelei Bilic, Doctor Nutriționist

Liebherr a revoluționat standardele combinelor frigorifice odată cu patentarea tehnologiei BioFresh, ce permite menținerea alimentelor la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. – subiect abordat de Mihaela Bilic

 

Sergiu Nedelea, preşedintele Federaţiei Somelierilor din România

Sergiu Nedelea, preşedintele Federaţiei Somelierilor din România

Devenit deja un reper pentru pasionații de vin datorită răcitoarelor Liebherr cu caracteristici speciale, care asigură climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constantă, calitatea optimă a aerului, umiditate ridicată, poziție corecta a sticlelor și protecție UV potrivită.– subiect abordat de Sergiu Nedelea

 

 

Marian Burlan, Director Executiv Marelvi

Marian Burlan, Director Executiv Marelvi

„Ne bucură încrederea pe care am câștigat-o în cadrul familiei Liebherr, care a acceptat să reprezentăm imaginea companiei în România și chiar Europa, prin deschiderea, în București a primului showroom mono-brand din U.E. Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce în ce mai crescut al românilor pentru îmbunătățirea confortului personal și a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casă, care a depășit reticența în fața prețului mai ridicat, dar adecvat al produselor premium. Sperăm ca, prin deschiderea acestui showroom, clienții noștri să trăiască experiența universului Liebherr în mod direct și să se convingă de importanța produselor de calitate”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.

Citește articole:

www.forbes.ro                      www.businessmagazin.ro                             www.romanialibera.ro

www.goodfood.ro                     www.electroretail.ro                           www.totuldespremame.ro

www.facebook.com                www.ultimelestiri.com                                   www.rokonekt.com

www.news20.ro                            www.citybest.ro                                            www.gustos.ro

www.vinul.ro

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!