Ochsenhausen (Germania) 23 Noiembrie 2018 – Consiliul de Design a acordat aparatelor de uz casnic Liebherr, producător de aparate innovative de răcire și congelare, German Design Award 2019 pentru două produse. Aceasta este una dintre cele mai renumite competiții de design din lume și este respectată chiar și departe de cercurile specializate în domeniu.

liebherr-german-design-award

Liebherr Electrocasnice a fost numit câștigător al premiului German Design Award 2019 pentru Side-by-Side-ul SBSes 8486 și vitrina de vin încorporabilă EWTgb 3583. „Suntem încântați să primim acest premiu pentru aparatele noastre din partea unui juriu atât de stimat. Vedem acest lucru ca dovadă a eforturilor noastre constante de fabricare a aparatelor de răcire și congelare inovatoare, care nu doar că sunt funcționale și convenabile, dar și îndeplinesc cele mai înalte cerințe de design și stabilesc noi standarde”, explică Günther Sproll, Director de marketing la Liebherr-Hausgeräte Ochsenhausen GmbH.

Fiind numit câștigător pentru o calitate excepțională a designului, este un simbol al aprecierii lucrărilor de proiectare care demonstrează aspecte sau soluții deosebit de reușite – un premiu care onorează dedicarea companiilor și designerilor. Juriul explică motivul premiului: „SBSes 8486 nu este doar un frigider, ci un model complet funcțional, cu un design modern de ultimă generație. Un produs cu un design bine definit, care dă o notă de eleganță oricărei încăperi”.

German Design Award este cel mai prestigios premiu internațional acordat de Consiliul German de Design. Începând cu 2012, diverse înscrieri din lumea designului de produse și comunicării au fost premiate anual. Juriul pentru German Design Award este format din experți în proiectare dintr-o gamă foarte largă de domenii de specialitate. Ei provin din mediul de afaceri, educație, știință sau industria de proiectare și sunt experți recunoscuți în domeniile lor.