liebherr-primeste-red-dot-award-2019

 

Ochsenhausen (Germania) 2019 – Pentru prima dată, premiul Red Dot Design Award 2019 din categoria Design de Produs a fost acordat aparatelor Liebherr pentru uz profesional. Din peste 5500 intrări, un juriu internațional de experți a acordat sigiliul de aprobare pentru calitatea designului lăzilor frigorifice pentru retail alimentar și vitrinelor frigorifice SFT 1223.

 

Aparatele Liebherr îmbunătățesc eficiența și aspectul magazinelor

„Red Dot Award este o recunoaștere excelentă a realizărilor noastre în materie de design. Cu produsele premiate am reușit să combinăm un design atractiv, o funcționalitate prietenoasă și deosebită până la cele mai mici detalii. În plus, aparatele reprezintă un element important pentru vânzarea cu amănuntul a produselor alimentare și pot aduce o modernizare a spațiilor comerciale și a magazinelor în ansamblul lor”, spune Stefan Bechtold, Directorul de Vânzări Liebherr pe Retail Alimentar.

O bună prezentare a produselor

Lăzile frigorifice au fost special concepute pentru utilizare profesională în vânzarea cu amănuntul a produselor alimentare și necesită doar o conexiune la curent pentru punerea în funcțiune. Acestea permit o prezentare optimă a produselor, sub robuste și ideale pentru cerințele de funcționare continuă. Sunt ușor de aprovizionat, foarte ușor de curățat și în același timp, exonomice datorită consumului redus de energie.

Vitrina frigorifică este completarea perfectă la portofoliul existent de lăzi frigorifice datorită optimizării spațiului și prezentării produselor la nivelul ochilor clienților.

Aparatele Liebherr premiate vor fi prezentate peste un an la Muzeul Red Dot din Essen, cel mai mare muzeu de design contemporan. Red Dot Award datează din 1954. Acum este una dintre cele mai mari și cunoscute competiții de design din lume. Ceremonia oficială de decernare a premiilor va avea loc pe 8 iulie 2019 la Teatrul Aalto din Essen în fața a peste 1000 oaspeți internaționali.