Aparatele profesionale Liebherr îndeplinesc toate cerințele utilizării comerciale: componente de cea mai bună calitate, capacitate utilă maximă, capacitate de răcire și congelare eficiente, siguranţa unei temperaturi constante şi o întreținere facilă. Toate echipamentele sunt concepute pentru a fi integrate într-un concept HACCP şi sunt supuse unui plan de igienă alimentară optim.

banner-gastropan-liebherr

Fiind acest simbol recunoscut al calității la nivel internațional, în perioada 19-22 aprilie la GastroPan 2018 – cel mai așteptat târg de specialitate – Liebherr va prezenta ultimele noutăți și trenduri din domeniu. Într-o zonă dedicată de aprox. 23 mp va expune 11 produse de referință ce îmbină perfect design-ul și utilitatea:

 • Frigider cu ventilator GKv 5790 pentru industria hotelieră și catering, special conceput cu un sistem eficient de refrigerare
 • Frigider integrat sub blatul de lucru cu răcire statică FKUv 1663 pentru industria hotelieră și catering
 • Frigider standard pentru lactate cu ventilator BKv 5040
 • Frigider cu ventilator FKv 4140 pentru industria băuturilor
 • Frigider cu răcire ventilată FKvsl 4113 pentru industria băuturilor
 • Frigider cu ventilator și display FKDv 4523 pentru industria băuturilor
 • Ladă frigorifică GTL 4906 pentru alimente congelate și înghețată
 • Ladă frigorifică pentru înghețată GTI 4103
 • Congelator integrat sub blatul de lucru cu răcire statică GGU 1550 pentru industria hotelieră și catering
 • Congelator standard cu ventilator BGPv 6570 pentru brutării
 • Congelator cu răcire statică GG 5210 pentru alimente congelate și înghețată.

Aparatele frigorifice profesionale Liebherr sunt special contruite pentru uz intens și se caracterizează printr-un design robust cu o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu, calitatea exemplară fiind verificată prin o multitudine de teste elaborate. Toate componentele electronice și frigorifice sunt compatibile, pentru a asigura o funcționalitate și eficiență maximă; opțional, Liebherr pune la dispoziție și o gamă largă de accesorii, de la cheie cu infraroșu, bază pentru roți, senzori de temperatură, pedală de deschidere a ușii, piciorușe reglabile, suport pentru scanner, până la etichete și sisteme de etichetare, rafturi de prezentare sau coșuri suplimentare.

Cea de-a zecea ediție GastroPan așteaptă sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa. Expoziția GastroPan se poate vizita pe bază de invitație sau talon de acces – disponibil pe www.gastropan.ro.
Liebherr vă va aștepta cu drag la standul de expoziție B8 din sala 1 de la parter!