Bine ați venit pe blogul electrocasnicelor Liebherr. Suntem încântați să împărtășim cu dumneavoatră pasiunea noastră pentru lumea prospețimii. Dacă doriți să vă informați despre compania noastră și să citiți în timp real articole interesante despre mâncare, băuturi, inovație și design, atunci ați venit în locul potrivit. Faceți parte din comunitatea noastră Liebherr- aparate electrocasnice și alăturați-vă discuțiilor cu noi și alți utilizatori. Comentariile utilizatorilor sunt o parte cheie a blogului nostru Liebherr. Ele îmbogățesc conținutul care îl postăm pe site-urile social media ca Facebook, Twitter și Youtube generând discuții multilaterale și impulsuri pentru idei noi. Liebherr-aparate electrocasnice vrea să ofere un mediu în care toți utilizatorii se pot implica cu drag în discuții. Principiile netiquette furnizează sfaturi și stabilesc câteva reguli de bază ale discuției ce trebuie luate în calcul la scrierea comentariilor.

Ce înseamnă un comentariu bun?

  • Un comentariu bun are legătura cu un articol- în alte cuvinte, este relevant unui subiect activ.
  • Comentariul tău trebuie să justifice clar opinia ta, în special dacă nu sunteți de acord cu un articol sau alt utilizator. Acest lucru creează discuții și dialoguri folositoare. Asigurați-vă că folosiți mereu un ton prietenos, respectuos, obiectiv și că nu îi provocați pe ceilalți utilizatori.
  • Comentariile scrise numai cu litere mari sunt considerate ”strigăte„ nejustificate și sunt greu de citit.
  • Cinismul și ironia sunt deseori pierdute în comentariile scrise. Pentru a preveni neînțelegerile, recomandăm utilizarea acestora cu moderație și prudență. Vă rugăm să folosiți ortografie, punctuație corectă și paragrafe pentru a oferi lizibilitate textului dumneavoastră.
  • Comentariile vor fi șterse dacă se insultă sau discriminează alți cititori prin criterii de gen, vârstă, limbă, origine, religie sau ideologie. Orice conținut demagogic, sexual, violent, amenințător, abuziv sau rasist va conduce la ștergerea imediată a comentului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a vă bloca imediat și permanent contul.
  • Postările ar trebui scrise în Română și să se bazeze pe subiectul articolului.
  • Funcția de comentariu trebuie folosită strict pentru a comenta un articol. Nu sunt admise comentariile fără legătură cu subiectul și folosirea neadecvată a funcției de comentariu ca platformă de publicitate. Vă rugăm să acordați atenție legilor de copyright. Când folosiți citate, mereu indicați sursa. Reglementările legale ce protejează autorii se aplică internetului, deci și acestui blog.
  • Este interzisă postarea adreselor de contact și a numerelor de telefon. Ne rezervăm dreptul de a edita comentariile ce conțin date personale, pentru a proteja autorul.
  • Nu sunt binevenite informațiile comerciale sau publicitare despre produse ce nu sunt marca Liebherr.
  • Dacă principiile comentariului ar fi încălcate, ne rezervăm dreptul de a ne distanța de comentariul respectiv și, în caz de încălcări majore, să blocăm utilizatorul să comenteze în continuare. Din motive de transparență, notăm faptul că ne rezervăm dreptul de a edita sau muta comentariile.

Declarație pe proprie răspundere

Utilizatorii sunt responsabili în totalitate pentru postările lor. Comentariile de pe postările noastre reflectă doar opiniile cititorilor individuali. Liebherr nu își asumă nicio răspundere pentru precizia sau integritatea conținutului. Aceste reguli se aplică și în cazul folosirii numelor de utilizatori. Încălcările acestor reguli nu vor fi tolerate și se vor aplica sancțiuni. Ne rezervăm dreptul de a modifica și de a adăuga conținut regulilor.

Abia așteptăm să vă implicați și să primim comentarii interesante ce ne vor da de gândit.