colourline

Experiența de peste 60 ani în aparatura frigorifică premium, inovația continuă și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne au generat dezvoltarea captivantei game ColourLine Liebherr. Caracteristicile specifice sunt culorile moderne, combinate cu avantajul unei refrigerări perfecte și extrem de economice.

Produsele beneficiază de tehnologii de ultimă generație:

• Uită de decongelare

În congelatorul SmartFrost, acoperirea cu brumă a spaţiului interior și a produselor congelate este redusă substanţial. Astfel, decongelarea este necesară mult mai rar. Pereţii interiori sunt deosebit de netezi și astfel ușor de curăţat.

VarioSpace - Mai mult spațiu de depozitare

Întregul spaţiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace

• Mai mult spațiu de depozitare

Toate sertarele și rafturile intermediare din sticlă pot fi extrase cu ușurință. Astfel, întregul spaţiu interior poate fi utilizat liber ca VarioSpace și pentru alimentele de congelat mai voluminoase.

• Super economice- clasa energetică A++

Utilizând cele mai moderne sisteme electronice în combinaţie cu sisteme de răcire ultraeficiente, Liebherr oferă un program atractiv și extrem de economic.

• Iluminarea uniformă a interiorului

Iluminarea LED creează o ambianță de înaltă clasă în frigider, oferă vizibilitate perfectă a alimentelor depozitate și mai mult spaţiu de depozitare prin integrarea în spaţiul interior. În plus, consumul energetic este redus, nu emit radiații UV și degajă extrem de puțină căldură.

Noua combină CUfr 3311

Noua combină CUfr 3311

• Design exclusivist

Prin contopirea materialelor de înaltă calitate cu formele clasice și nuanțele deosebite, aparatele Liebherr îndeplinesc cele mai înalte exigențe privind designul. Produsele din gama ColourLine pot fi vedete în orice bucătărie.
Disponibile în nuanțele: Roșu Foc CUfr 3311, Albastru Marin CUwb 3311, Verde Avocado CUag 3311.

Alege-ți culoarea!

Pentru a cunoaște toată gama de produse comercializate în România, vizitați-ne aici: Produsele Liebherr în România

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!