liebherr-10-ani-garantie

Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România, prin compania Marelvi, unic importator și distribuitor al produselor în tară, ocazie cu care lansează o campanie aniversară oferind 10 ani garanție pentru 10 produse selectate și concursuri cu premii atractive.

 

 

10 ani de calitate, design și inovație în România

 

Încă de la început, evoluția companiei în România a fost una ascendentă atât din punct de vedere cantitativ, cât și valoric. În primii 3 ani de activitate în țara noastră, Liebherr a avut o creștere explozivă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de aproximativ 25%. Acest lucru este surprinzător dacă ținem cont de lipsa acută de recunoaștere pe care brandul o avea, la început, pe piața autohtonă. Însă, datorită calității produselor, a designului modern și a inovațiilor, Liebherr a ajuns în topul brandurilor premium din țară.

 

Urmând această traiectorie, în 2018 evoluția cantitativă a pieței de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5% ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor. Din punct de vedere valoric, creșterea pieței a fost mult mai consistentă, ajungând la aproximativ 10%, iar Liebherr a dublat performanța acesteia datorită mixului de produse vizibil îmbunătățit, tehnologiilor de ultimă generație, calității superioare, prelucrării perfecte până la cele mai mici detalii și a design-ului exclusivist.

 

Un deceniu de calitate garantată

 

Ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu și ca o promisiune a continuității realizării unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate exceptională si tehnologiilor de producţie dintre cele mai moderne, oferim 10 ani garanție la 10 produse selectate.

 

Încă de la început, am știut că mai presus de produsele pe care le distribuim, clienții noștri sunt cei mai importanți. Știm că fără ei și fără încrederea lor nu am fi ajuns astăzi aici. Acesta este și motivul pentru care această aniversare este dedicată lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantată”. Vrem să îi asigurăm că vom fi aici și peste 10 ani și, sperăm noi, peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă.” Daniela Bîzgan, Director General Marelvi

 

 

Sărbătorește alături de noi și te PREMIEM

 

liebherr-electrocasnice-concurs

 

Iată că surprizele nu se opresc aici! În plus față de cei 10 ani garanție oferiți la 10 produse selectate, vă vom răsplăti și cu un SUPER PREMIU – o combină frigorifică cu tehnologie BioFresh! Mecanismul concursului este unul extrem de simplu: trebuie doar să intrați pe pagina dedicată https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/ și să răspundeți la trei întrebări simple despre tehnologia BioFresh. Indicii pentru a afla răspunsurile corecte puteți găsi în aplicația BioFresh, pe care o puteți descărca gratuit chiar din pagina de concurs.

Vă dorim mult succes tuturor!