Zilele în care frigiderul era o prezență necunoscută și neatractivă în bucătăria noastră.. au dispărut de mult. Acum, performanța frigorifică și înghețarea perfectă nu sunt singurele lucruri care contează – aspectul are de asemenea un rol cheie. Din acest motiv Liebherr, pe lângă tehnologia inovatoare de refrigerare, se remarcă și printr-un design excepțional și premiat. Prin combina frigorifică PaintingArt, tehnologia inovatoare de refrigerare se îmbină perfect cu un design extraordinar.

 

Pentru iubitorii de design și individualiști

liebherr paintingart

 

„State of art – în funcționalitate și design” – o descriere perfectă combina frigorifică „PaintingArt”. Pe lângă tehnologia Liebherr dovedită, accentul principal este și pe design. Pentru entuziaștii și iubitorii de artă abstractă, Liebherr oferă o suprafață fascinantă cu acest motiv. În felul său, design-ul este inspirant și interesant și vă ajută să dați frâu liber imaginației. Când l-au vizualizat, mulți entuziaști ai design-ului au venit cu idei noi și revigorante. Culorile pastelate utilizate susțin această interpretare artistică și ajută să ofere motivului un aspect premium într-o bucătărie de înaltă calitate. Adăugați o lumină specială în casa și bucurați-vă de arta prospețimii.

 

Iată ce primiți de la combina frigorifică PaintingArt

  • DuoCooling: Două circuite de răcire reglabile complet separat, permiţând control independent şi precis al temperaturii în compartimentele răcitor şi congelator. Mai mult, nu se face transfer de aer între compartimentul răcitor şi congelator, astfel nu se poate realiza transferul de mirosuri dintr-un compartiment într-altul sau deshidratarea alimentelor.
  • Iluminare LED: asigură o iluminare consistentă a interiorului
  • PowerCooling: Sistem de înaltă performanţă ce asigură o răcire rapidă a noilor produse depozitate și menţine temperatura constantă în interiorul.
  • Sticlă securizată: Utilizarea sticlei securizate de calitate superioară în interirul aparatului permit o curățare facilă a rafturilor.
  • Raft pentru sticle: Mulțumită raftului pentru sticle, băuturile pot fi depozitate fără a ocupa spațiu suplimentar în frigider.
  •  Recessed handles: Mânere încastrate:  Utilizarea continuă a mânerelor încastrate lateral, înseamnă o deschidere ergonomică din orice poziție.
ifa paintingart

 

Cu acest aparat frigorific Liebherr, veți obține tehnologie de refrigerare cu caracteristici complexe, și o adevărată piesă de design. „PaintingArt” vă permite să transformați bucătăria dvs. într-un centru modern.