Newsletter_Slider-300x153

Stimați cititori ai blogului Liebherr,

Stimați abonați ai newsletterului,

Noi, echipa Social Media Liebherr, suntem foarte mulțumiți de dezvoltarea traficului pe blog, de ușurința de utilizare a acestuia și de înscrierile dumneavoastră la newsletter. În ultimii doi ani, am reușit să creștem constant traficul pe blogul nostru și a crescut considerabil numărul de abonați la newsletter-ul nostru, lucru ce ne indică faptul că articolele noastre despre refrigerare și congelare au devenit subiecte active pe online.

Decidem împreună viitoarele articole, prin chestionare

Dorim să ne îmbunătățim constant și vă cerem opinia, dragi cititori, printr-un mic chestionar, vă întrebăm dacă sunteți mulțumiți de tema blogului și a newsletter-ului sau pe ce trebuie să ne axăm mai mult în viitor.

O altă problemă este frecvența trimiterii newsletter-ului. În viitor, spre exemplu, veți putea selecta subiectul dorit din blog, și veți primi newsletter doar pe acel subiect. Ca să dezvoltăm astfel de caracteristici, avem nevoie de opinia dumneavoastră. Vă rugăm să  scrieți un comentariu cu sugestiile dumneavoastră pentru acest blog.

Mai jos vă vom scrie un set de întrebări la care vă rugăm să răspuneți cu drag:

Chestionar blog Liebherr

Acordați-ne câteva minute

Chestionar blog Liebherr

if (!document.getElementById(‘TL_TQSscript’)){ var TL_TQSscript = document.createElement(‘SCRIPT’); TL_TQSscript.setAttribute(‘id’, ‘TL_TQSscript’); TL_TQSscript.setAttribute(‘type’, ‘text/javascript’); TL_TQSscript.setAttribute(‘src’, ‘https://www.quicksurveys.com/Scripts/External/viewTQS_2.js’); document.getElementsByTagName(‘HEAD’)[0].appendChild(TL_TQSscript); } if (!document.getElementById(‘TL_TQCss’)){ var TL_TQScss = document.createElement(‘LINK’); TL_TQScss.setAttribute(‘id’, ‘TL_TQCss’); TL_TQScss.setAttribute(‘type’, ‘text/css’); TL_TQScss.setAttribute(‘rel’, ‘stylesheet’); TL_TQScss.setAttribute(‘href’, ‘https://www.quicksurveys.com/Styles/External/viewTQS_2.css’); document.getElementsByTagName(‘HEAD’)[0].appendChild(TL_TQScss); }

Vă mulțumim pentru răbdare!

Cu drag, echipa Liebherr Social Media!