Slider_SBSes7165_Liebherr

Frigider, congelator, vitrină de vinuri, tehnologie BioFresh și IceMaker: modelul Side-by-Side SBS 7165 le include pe toate! Până acum niciun electrocasnic nu a oferit șase zone diferite de climatizare, fiecare oferind soluția optimă pentru menținerea prospețimii  – și asta nu este tot ce are de oferit acest model!

Deci, ești în căutarea unei experiențe frigorifice sofisticate? Ai găsit ceea ce cauți! Modelul SBS 7165 de la Liebherr îți oferă șase (da, șase) zone climatice, și toate într-un singur aparat foarte sofisticat! Defapt, ca să fim preciși, primești toate acestea într-un singur electrocasnic Side-by-Side – acest tip de frigider mai este cunoscut ca și “Frigider american”, dar această denumire nu este valabilă în cazul nostru, după cum puteți observa. Pentru a te ajuta să cunoști mai bine modelul SBS 7165, haide să aruncăm o privire mai apropiată către acest Side-by-Side și opțiunile sale climatice diverse. Notează că: niciun alt electrocasnic din toată gama amplă Liebherr nu oferă perfecta combinație dintre frigider și congelator pe care o oferă modelul SBS 7165– caracteristici premium îmbinate perfect cu designul extraordinar.

Vitrina de vinuri:

Vitrina de vinuri  are o capacitate netă de 126 litri. Aceasta este dotată cu două zone de control independente care permit vinului roșu, vinului alb și chiar șampaniei să fie depozitate la temperaturile lor ideale, între +5°C și +20 °C, potrivite pentru servire în orice moment. Lumina LED poate fi lăsată pornită sau ajustată la diferite grade, după preferințe, pentru a-i crea vinului o imagine atractivă. Rafturile din lemn sunt montate pe șine telescopice, astfel încât să îți poți prezenta sticlele de vin dintr-un unghi atrăgător sau să poți folosi raftul pentru a depozita sticlele deschise.

Congelatorul:

Congelatorul dotat cu tehnologia NoFrost are o capacitate netă de 119 litri și oferă prospețimea optimă pentru depozitarea alimentelor pe termen lung. Tehnologia NoFrost este o caracteristică extrem de convenabilă deoarece elimină dezghețarea congelatorului. Un IceMaker integrat, total automat și conectat la apă păstrează permanent două sertare de stocare a cuburilor de gheață, pregătite oricând pentru a-ți oferi o băutură rece.

Frigiderul:

Spațiosul frigider are o capacitate netă de 483 litri, dintre care 111 litri sunt destinați pentru două compartimente BioFresh/BioFresh-Plus. La o temperatură de aproape 0°C, alimentele precum fructele, legumele, carnea și lactatele se păstrează proaspete mult mai mult timp în compartimentele BioFresh. Tehnologia BioFresh Plus face de asemenea posibilă, pentru optimizarea depozitării peștelui, scăderea temperaturii în compartimentul de sus al sertarului BioFresh la -2°C sau poate fi setată la +6°C, pentru depozitarea optimă a fructelor tropicale. Mulțumită zonelor din frigider unde este posibilită reglarea individuală a temperaturii de depozitare, a compartimentul BioFresh, a congelatorului și împreună cu cele două zone de temperaturi diferite din vitrina de vin, se poate realiza depozitarea la temperatura optimă a oricărui tip de produs.

Ai numărat cumva? Două zone climatice în vitrina de vinuri, una în congelator și trei în frigider – îmreună adună șase (!) zone climatice, toate asigurând îmbunătățirea, creșterea prospețimii și calității. În plus, orice model Side-by-Side sunt adevărate vedete în orice bucătărie.  Finisajul SmartSteel de calitate premium, nu numai că face atractive aceste modele, dar le oferă și avantaje adiționale, cum ar fi: rezistentă la zgârieturi, ușurința curătării și suprafața anti-amprentă.

Știai că modelele noatre Side-by-Side sunt foarte de ușor de instalat? Liebherr face aceste modele din două aparate individuale, care sunt combinate la instalare. Montajul lor le face complet diferite de  standardul de 90 cm la 100 cm lățime al  “American side-by-side”, deoarece cele două aparate individuale au fiecare câte 60 x 63 cm (aproximativ). Această diferență are un impact pozitiv asupra întregii capacități nete și asupra transportului, spre deosebire de modelele American side-by-side care nu pot fi separate, fiind mai greu de manevrat pe scări și holuri în timpul transportului sau atunci când vă mutați în altă casă.

În momentul dezambalării modelelor individuale de la Liebherr, instalarea lor este extrem de simplă în funcție de caracteristicile SBS (ex. furtunuri pentru conexiune la apă). Aparatele sunt conectate în foarte pușine puncte și decorate corespunzător, pentru a crea impresia unui singur aparat. Pentru a asigura un efect de ansamblu, chiar și atunci când podelele sunt inegale, aparatele individuale vin cu o opțiunea de ajustare pe înălțime, pentru a putea fi nivelate individual și pentru a asigura o aliniere perfectă a mânerelor.

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!