Ochsenhausen (Germania) 2018 – Șase zone de temperatură pentru prospețimea perfectă. Cu seria BluPerformance, Liebherr a stabilit deja noi standarde în domeniul eficienței energetice, capacității și ușurinței de utilizare. Acum, seria va fi extinsă cu produsul de tip Side-by-Side SBSes 8486. Datorită diferitelor zone de temperatură, fiecare aliment are locul său pentru a fi depozitat optim.

Liebherr_SBSes-8486-featured

 

O prospețime deosebită este oferită de tehnologia inovatoare BioFresh-Plus. Compartimentele iluminate BioFresh sunt complet extensibile și echipate cu un mecanism eficient și amortizat de închidere automată a ușii. Avantajele sertarelor complet extensibile: utilizatorul nu numai că va putea să păstreze alimentele pentru o perioadă mai îndelungată de timp, dar va avea și o vizibilitate mult mai bună a produselor. De exemplu, la o temperatură de peste 0°C, salata se păstrează 19 zile în loc de 7. Tehnologia BioFresh vă ajută să economisiți bani, deoarece va trebui să aruncați mult mai puțină hrană și în plus, să economisiți timp, deoarece frecvența cumpărăturilor va fi categoric redusă.

Compartimentul pentru pește și fructe de mare asigură un aspect îngrijit și flexibilitate:

În compartimentul BioFresh-Plus există un sertar separat ce poate fi setat la o temperatură de 0°C sau -2°C. Avantajul utilizatorului: prin simpla deplasare a sertarului, intervalul de temperatură poate fi ajustat la cantitatea și mărimea alimentelor.

Funcții inteligente pentru mai mult confort:

Cum pot fi depozitate alimentele într-un mod economic și bine organizat? VarioSafe oferă cea mai bună imagine de ansamblu a produselor și mult spațiu pentru produse de dimensiuni mici; de asemenea, poate fi ajustat la înălțimea potrivită după cum este necesar.

Energia, timpul și efortul vor fi reduse de congelatorul NoFrost deoarece nu este necesară dezghețarea manuală. Aerul care circulă împiedică înghețarea alimentelor congelate. Datorită IceMaker-ului automat, va fi disponibilă o cantitate suficientă de cuburi de gheață pentru următoarea petrecere.

Cu o durată lungă de viață și o generare scăzută de căldură, iluminarea eficientă a LED-urilor își pune amprenta și oferă utilizatorului o imagine de ansamblu ideală a produselor alimentare stocate.

Depozitare corespunzătoare a vinurilor fine:

Cultivat cu dragoste, maturat profesional și controlat prin temperatură pentru un gust deosebit. Doar cu tehnologia de stocare potrivită se poate savura vinul la maxim. Pentru o utilizare flexibilă, secțiunea de vin are două compartimente de vin independente, cu reglare a intervalului de temperatură de la +5°C până la +20°C. Lumina UV poate strica vinul. Datorită acestui fapt, ușa din sticlă izolată protejează vinurile depozitate de expunerea la radiații și asigură vitrinelor eleganță cu iluminarea obscură LED.

În plus, Side-by-Side-ul SBSes 8486 este un aparat pregătit pentru SmartDevice și conceput în acest sens pentru a fi conectat la rețea și controlat de pe dispozitive mobile.