stage_consum3

Indiferent de brand, tehnologii utilizate sau design, atunci când vine vorba de achiziționarea unui nou produs electrocasnic, eficiența energetică este unul dintre factorii determinanți. Aceasta duce la economii financiare și de energie, dar indică și un comportament responsabil cu mediul. În ultimele decenii, utilizând cele mai moderne sisteme electronice, în combinaţie cu sisteme de răcire ultra-eficiente, Liebherr și-a dus gama de aparate frigorifice la un alt nivel, folosind atât o electronică de precizie, cât și o tehnologie frigorifică avansată, cu scopul de a oferi noi aparate în cea mai eficientă clasă energetică – A+++. Mai mult, Liebherr a inventat cel mai eficient aparat frigorific, unic din lume.

Economie realizată în timp de 15 ani: 3.050 RON

Economie realizată în timp de 15 ani: 3.050 RON

Combina frigorifică CBP(esf) 4043 are un consum de doar 131 kilowati oră pe an, acest aparat este ultra-economic și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică nou creată: A+++ (-20%). Datorită componentelor inovatoare, noua combină frigorifică redefinește eficiența energetică – consumul său este echivalent cu cel al unui bec de 15 W.

 

CBP(esf) 4043 oferă clienților o combinație de sisteme de control electronic avansate cu soluții frigorifice ultra-eficiente, făcând posibile economii de energie fără compromisuri. Incluzând tehnologia BioFresh, rafturi multifuncționale, raft pentru sticle reglabil, un mâner elegant cu un mecanism de deschidere integrat, precum și tehnologiile SmartFrost & VarioSpace în congelator, noua combină frigorifică oferă prospețime, dar și confort perfect în utilizarea zilnică.

BioFresh menține alimentele la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel prospețimea acestora pentru o perioada mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite. Datorită acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentație mai sănătoasă, deoarece în climatul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, peștele sau fructele de mare își conservă vitaminele și mineralele, gustul delicat, precum și aspectul atractiv.

Dispune de rafturi de depozitare din sticlă securizată cu ramă din oțel inoxidabil. Interiorul ușii GlassLine este echipat cu recipiente de plastic și profile de înaltă calitate, integrate armonios.

Un alt avantaj al noilor produse este coloana cu iluminare LED integrată în peretele lateral, ce conferă o lumină delicată, care crește treptat în intensitate. Există, de asemenea, o nouă sursă de iluminare LED integrată în raftul despărțitor dintre compartimente.

Pentru detalii despre acest produs accesează link-ul: www.liebherr-electrocasnice.ro

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!