Cine a scotocit prin frigider după ceva preferat? Probabil că urmele lăsate de mânuțele micuțe de pe mânerele ușii vor răspunde rapid la această întrebare sau la o altă, cum ar fi „Acum cine va curăța urmele de pe mâner?” De fapt, fiecare dintre noi în realitate se confruntă cu această problemă – amprentele lăsate de mâini. Cel mai des, aceste urme sunt vizibile pe ușa frigiderului, deoarece frigiderul este dispozitivul din gospodărie care se deschide și se închide cel mai des și este subiectul atenției a fiecărui membru al familiei.

Protecția împotriva urmele de degete și zgârieturilor

Ei bine, de aceea Liebherr a venit cu soluția perfectă: SmartSteel. Această suprafață de oțel inoxidabil special fabricată și prelucrată în mod unic reduce semnificativ vizibilitatea urmelor și mai are un avantaj: este mult mai puțin sensibilă la zgârieturi.

Așadar, dacă prindeți din greșeală ușa frigiderului cu altceva în mână, puteți fi absolut siguri că nu va exista nici-o deteriorare permanentă – la urma urmei, zgârieturile de pe  aparatele dvs. frigorifice sunt la fel de enervante ca urmele de degete. O mare parte din dispozitivele Liebherr vin cu acoperirea noastră unică SmartSteel: un finisaj elegant, dar și foarte practic, care reduce semnificativ vizibilitatea urmelor și zgârieturilor. Dar care este secretul acestei suprafețe inovatoare?

Cum să curățați suprafața unui frigider Smart Steel?

Ușile din oțel inoxidabil SmartSteel trebuie curățate cu grijă deosebită. Pentru o curățare generală, acestea trebuie șterse cu o cârpă moale, uscată și curată. Cu toate acestea, dacă există pete/urme deosebit de încăpățânate de îndepărtat, se poate folosi puțină apă sau puțin detergent cu pH-neutru. Vă rugăm să rețineți: Nu folosiți niciodată un detergent pentru oțel inoxidabil pe suprafețele SmartSteel, deoarece acest lucru va deteriora acoperirea sa specială.

BlackSteel o exclusivitate în plus

BlackSteel на Liebherr este o versiune exclusivă a SmartSteel ceea ce conferă unității un finisaj negru stilat, ca și o atractivitate elegantă trainică.

De peste 60 de ani, Liebherr demonstrează calitate și inovație, care ușurează viața în fiecare gospodărie. S-a terminat cu urmele enervante! Frigiderul poate părea nou în fiecare zi, indiferent cine a luat ultima dată o bară de ciocolată din el.

Dacă doriți și dvs. un frigider cu acoperire inovatoare Smart Steel, vă așteptăm! Puteți găsi mai multe informații aici, precum și să vă înscrieți pe Facebook.