Turturo ne plac aparatete de încorporare din cauza eleganței lor impecabile, neobstructivitate și frumusețe. În afară de estetică, știți care sunt acele 20 de caracteristici principale cu care frigidrele de încorporare Liebherr vor contribui la confortul casei dvs? 

Calitate până la ultimul detaliu al aparatelor de încorporare Liebherr asigură următoarele tehnologii și caracteristici:

#1 BioFresh

Fructele, legumele, carnea, peștele și produsele lactate rămân proaspete mai mult timp  în compartimentul BioFresh. Păstrate la o temperatură puțin de peste 0 ° C, laptele, carnea și peștele se păstrează mult mai timp în compartimentul DrySafe (cu o umiditate scăzută), în timp ce fructele și legumele se păstează cel mai bine în comartimentul HydroSafe ( cu o umiditate ridicată).

# 2 Rafturi GlassLine

Acestea se termină cu șine din otel inoxidabil, rafutirle noastre de depozitare din sticlă satinată GlassLine sunt rezistente la zgâriere, rezistente și ușor de curățate.

Posibilitatea aplicării practice este oferită de un blat de sticlă care se împartă în două cu posibilitatea jumatea din față poate fi glisată sub cealaltă, pentru a permite stocarea unor produse mai înalte sau vase.

# 3. Suport de sticle integrat

Raftul adaptat pentru sticle în aparatele de încorpurare Liebherr, ușor poate fi înlocuit cu un raft standard de sticlă pentru depozitare suplimentară.

#4 VarioBox

Cele două cutii detașabile VarioBox simplifică sortarea și depozitarea produselor de alimentare mici și permite o vizibilitate bună la ele.

#5 VarioSafe

VarioSafe este perfect pentru sticle mai mici si borcanele. În acest fel produsele mai mici sunt aranjate și ușor accesibile.

#6 VarioSpace

Un sistem practic pentru asigurarea rapidă a unui spațiu suplimentar. Rafturile de la „safetyglass“ în frigider pot fi înlăturate, ca să se creeze un spațiu mai mare, atunci când este nevoie, ca să puteți așeza unele produse mai mari.

#7 Sertare transparente

Cu sertarele transparente puteți găsi totul, doar cu o singură privire. Pe sertarul frigiderului există și un tabel cu termenul recomandat de congelarea diferitelor tipuri de mâncare.

#8 Coloană elegantă cu lumină LED

Lumina LED este mult mai fiabilă, mai elegantă și mai eficientă din punct de vedere energetic. Coloana cu diode luminescente luminează parte interioară și este frumos încorpurată în carcasa compartimentului frigiderului.

#9 Luminositate de calitate a spațiului interior

Intensitatea luminii a mai multor lumini LED se mărește discret în momentul deschiderii din seria Liebherr Premium. Modele selectate din gama PremiumPlus includ lumină LED în compartimentele BioFresh și în compartimentul de congelator, de asemenea și coloane luminoase încorporate  în frigider.

#10 Electronică  MagicEyeControls

Temperatura și restul de funcții se pot regula printr-o atingere delicată.
Temperatura se afișează în MagicEye  prin afișajul digital display-ului LED.

#11 IceMaker

Fiți pregătit pentru orice eveniment cu cantitatea necesară de gheață.

Se oferă două variante de generatoare de gheață, care sunt legate direct de rețeaua de alimentare cu apă sau sunt echipate cu rezervor de apă (SICN 3366).

#12 FrostSafe

Răcirea este uniform sub fiecare sertar cu ajutorul sistemului FrostSafe.
Sertarele din compartimentul de congelator sunt adânci, transparente și etanș așezate, ca să nu aibă consum de energie suplimentară.

#13 NoFrost

Cu tehnologia LiebherrNoFrost nu mai este nevoie să dezghețați produsele alimentare manual.
Tehnologia NoFrost înseamnă, că aparatul nicioadată nu va îngheța, deoarece mâncarea se îngheață dinamic, iar umeditata în exces se scoate din compartimentul de congelator, înainte de a se forma gheață.

#14 SoftSystem

Integrată în ușa SoftSystem garantează o închidere a ușii cu atenție, chiar și atunci când este plină. De asemenea, asigură o închidere automată la un unghi de 30 de grade.

 

#15 Închiderea lină sertarelor cu SoftTelescopicRails

Ca să se asigure o închidere ușoară și să se evite uzură, zona BioFresh și sertarele din congelator sunt echipate cu șine SoftTelescopic.

În plus, șinele telescopice asigură un acces simplu la produse.

 

#16 Tehnologia SuperCool

Prin activarea funcției SuperCool, chiar înainte de achiziționarea unei cantități mari de produse de alimentare, scade temepratura în compartimentul de frigider.

 

#17 SuperCool scade temperatura frigiderului până la 2 ° C, în timp de 6 ore, după aceea automat trece în mod de funcționare normal.

 

#18 Tehnologia SuperFrost

Înainte de cumpărături, activați funcția SuperFrost ca să reduceți posibilitatea de creșterea temperaturii din cauza produselor mai calde.

SuperFrost automat trece în mod de funcționare normal, după ce atinge temepratură de –  32 ° C.

#19 DuoCooling

Cu cele două absolut indepentnte butoane reglabile, temepratura din frigiderele-congelatoarele combinate de la Liebherr, se poate regla precis și independent în compartimentul de frigider și congelator cu sistemul DuoCooling.

Flexibilitatea modelelor de încorporare
Alegeți din gama noastră de frigidere și congelatoare de 60cm pentru încorporare  de montare sub blat , ca să creați  combinația de încorporarea finală Liebherr una lângă cealalta, care să corespundă la nevoile dvs.  Sau combinați cu frigidere de lux de la 91 cm sau 75cm.
Bucătăria dvs va arăta atât impresionantă!

#20 PowerCooling tehnologie

Sistemul puternic PowerCooling asigură răcirea rapidă a produselor proaspat puse și temepratura uniformă de răcire în întregul spațiul interior. Atunci când se deschide ușa, comutatorul de contact al ușii oprește ventilatorul , acest lucru economisește energie electrică. Absolut ascunse după dulapul de bucătarie, frigiderele de încorporare  Liebherr se vor potrivi pentru orice casă. Ușița sertarului se montează direct pe aparat cu ajutorul sistemului ”ușă peste ușa “ (door-on-door), așa că atunci când închideți ușa aparatului, acesta aproape dispare. Dar nu vă faceți griji, frigiderul este incă acolo!

Important: Funcțiile menționate mai sus nu sunt disponibile în fiecare frigider de încorporare Liebherr. Accesați site-ul nostru de produse pentru mai multe informații specifice despre fiecare model.

Mai vedeți și cele două moduri de montaj ale frigiderelor de încorporare Liebherr.