Dacă sunați la Centrul de informații Liebherr cu o întrebare despre frigiderul sau congelatorul dvs. Liebherr, pentru un service mai rapid și mai bun, personalul nostru vă va cere să le furnizați două lucruri foarte importante: numele și numărul de serie al aparatului.

 

Informațiile despre care vă vom vorbi în acest articol se află pe o plăcuță pe care o putem asemăna cu ușurință cu „cartea de identitate pentru frigidere și congelatoare”, iar în rândurile următoare vă vom arăta foarte clar unde o puteți găsi și cum să o citiți.

După cum s-a menționat deja, atunci când apelați centrul service Liebherr vi se va solicita numărul de serie al aparatului și denumirea tehnică a acestuia.

Există, desigur, un motiv bun pentru aceasta.

Aceste informații vor ajuta personalul nostru de la ”linia fierbinte Liebherr” să vă răspundă la toate întrebările referitoare la model, mai rapid și mai precis.

Unde puteți găsi cartea de identitate a dispozitivului dvs. Liebherr?

Aceste informații sunt disponibile pentru fiecare aparat sub forma unei plăcuțe care prezintă cele mai importante informații despre aparatul dvs.:

  • Denumirea modelului
  • Numărul de service
  • Numărul de serie
  • Clasa de eficiență
  • Tipul de răcitor utilizat
  • Compatibilitatea netă
  • Clasa de climă

În rândurile următoare vă vom arăta unde puteți găsi această plăcuță cu date pentru diferitele tipuri de dispozitive Liebherr. Aceasta este situată de obicei în colțul din stânga jos în interiorul aparatului, dar există câteva excepții. Acestea apar în cazul lăzilor frigorifice, unde plăcuța cu cele mai importante informații se află pe partea exterioară din dreapta a aparatului. La unele modele poate fi necesar să scoateți un sertar sau un raft pentru a vedea datele în cauză.

Amplasarea plăcuței la diferitele tipuri de dispozitive Liebherr:

 

Frigider cu Biofresh

 

 

Model combinat (frigider + congelator) cu Biofresh

Lada frigorifică

 

 

Congelator Liebherr

 

Frigider tip Side-by-side

 

Model combinat (frigider + congelator) fără Biofresh

   

Frigider cu congelator superior

 

Răcitor de vin încorporabil

                                            

Mini-răcitor de băuturi de lux

                                

       Frigider combinat + congelator cu ușă franceză

Răcitor de vin

 

Humidor (dispozitiv de păstrare a trabucurilor)

Numărul de serie al fiecărui aparat este unic și servește drept biografie (în exemplul nostru acesta este: 82.275.791.5). Angajații departamentului corespunzător Liebherr pot utiliza acest cod din 9 cifre pentru a obține informații despre momentul în care aparatul a fost fabricat, când a fost livrat, etc.

Numele și numărul de serie al aparatului – încercuite în roșu

Dacă aveți o întrebare despre dispozitivul dvs. Liebherr, vă recomandăm să scrieți în prealabil numele și numărul de serie al acestuia (a cărui locație este indicată în fotografia de mai sus) înainte de a apela la centrul nostru de informații. Acest lucru vă va economisi timp prețios și vom putea reacționa mult mai repede.

Aveți întrebări sau comentarii despre „cartea de identitate” a dispozitivului dvs.? Utilizați căsuța de comentarii de mai jos sau alăturați-vă discuției de pe pagina de Facebook a Liebherr.